HIRED: Productie Operators

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Als Productie operator waak je over de kwaliteit van de producten en controleer je de machines. Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het productieproces en kijkt erop toe dat het rendement optimaal blijft. Je bent tevens bereid om in twee shiften (vroege-late) te werken.

Profiel :

In al deze functies is het noodzakelijk dat je nauwkeurig en stipt te werk gaat. Verder beschik je over een goed verantwoordelijkheidsgevoel en werk je graag in teamverband. Veiligheid, kwaliteit en efficiŽntie zijn hierbij belangrijke drijfveren.

Aanbod :

Naast een goede werksfeer bieden we een interessante job in een stabiele werkomgeving. Bovendien wordt het salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Je geniet ook van een shiftpremie en de sportievelingen, die met de fiets naar het werk komen, ontvangen een ruime fietsvergoeding.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B