HIRED: Brand Marketeer Benelux

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Jouw grootste uitdaging bestaat erin om de merken Ecover en Method optimaal in de spotlights te zetten. Je streeft naar de verbetering van onze merkbekendheid en imago. Je denkt actief mee over de uitvoering van projecten en zorgt daarbij voor de implementatie van een strategisch uitgekiende marketing- en communicatiemix. In deze context sta je mee in voor de organisatie, ontwikkeling en opvolging van o.a. events, online tools, productverpakkingen, lokale PR, sociale media, nieuwsbrieven, reclame,...

Profiel :

Je hebt een master opleiding genoten, specialisatie marketing. Bovendien beschik je over een relevante werkervaring in de FMC-sector. Jouw passie voor marketing en communicatie werkt aanstekelijk en de noden van de consument voel je haarfijn aan. Verder ben je goed vertrouwd met digitale dragers, media en PR. Om deze functie succesvol in te vullen zijn analytisch inzicht en nauwkeurigheid essentieel om op elk moment een perfect overzicht te behouden. Zelfstandig en planmatig werken doe je als de beste en als persoon ben je gedreven en vlot in de omgang!

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. In de internationale context en toekomstgerichte activiteit van Ecover liggen er unieke groeikansen. Je mag rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B