HIRED: Product Developer R&D

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Jouw gevarieerde takenpakket omvat de ontwikkeling van nieuwe producten en de optimalisatie van bestaande producten in het assortiment afwasmiddelen. Op basis van diverse studies, proeven, procedures, analyses en tests in het labo spoor je de best beschikbare grondstoffen en technologieŽn op. Je neemt het R&D-luik op producttechnisch vlak volledig zelfstandig ter harte en dat doe je in nauwe samenwerking met de Product Manager. Niet alleen om verbeteringen te realiseren, maar ook om innovatieve Ecover producten te ontwikkelen en mee vorm te geven totdat ze verkoopbaar en marktrijp zijn. Daarbij houd je nauwgezet rekening met tal van factoren zoals performantie, rendement, kostprijs en ecologie. Bovendien houd je steeds een goed overzicht om zo nog gerichter te werken aan de jouw toevertrouwde projecten.

Profiel :

Je genoot een relevante masteropleiding en hebt kennis van algemene labomethodes en affiniteit met labowerk. Dankzij jouw grote zin voor verantwoordelijkheid, je scherpe analytische inzicht en je stressbestendige organisatietalent streef je ernaar om mooie resultaten neer te zetten. Als persoon ben je contactvaardig en communicatief. Je houdt van projectmatige uitdagingen die wel wat initiatief vergen. Tot slot werk je graag zelfstandig, ben je kwaliteitsbewust en vlot in het Nederlands en het Engels.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. In de internationale context en toekomstgerichte activiteit van Ecover liggen er unieke groeikansen. Je mag rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B