HIRED: Administratief Marketing Medewerker

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Op de afdeling productmanagement bied je deskundige support en leid je de planning en administratie in goede banen. Op administratief vlak volg je de levenscyclus van onze producten nauwgezet op. Verder beheer je in SAP specifieke data en statussen van producten en verpakkingen. Met het oog op de optimale toepassing van kwaliteitsvereisten naar onze leveranciers houd je de producthandleidingen en -specificaties tevens perfect up-to-date. Kortom, je bent het professionele aanspreekpunt bij uitstek bij vragen over het productportfolio.

Profiel :

Als bachelor in bedrijfsadministratie of gelijkwaardig beschik je over een aantal jaren werkervaring. Je bent administratief sterk onderlegd, gaat (pro)actief op zoek naar ontbrekende info, houdt alles up-to-date en bent gedreven door constante verbetering. Je aanpak getuigt van methodiek, organisatie, nauwkeurigheid en analytisch doorzicht. Verder ben je vlot in de omgang als stressbestendige teamplayer. Werken met een ERP-pakket en/of Excel is voor jou geen enkel probleem. De Nederlandse en Engelse taal beheers je vlot en kennis van Frans is een pluspunt maar geen noodzaak.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch en jong marketingteam met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. In de internationale context en toekomstgerichte activiteit van Ecover liggen er unieke groeikansen. Je mag rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B