HIRED: Key Account Manager Projecten

company logo 1


Werkgever : Saint-Gobain Isover HIRED

Plaats tewerkstelling : Kallo / Sector : bouw

Bedrijfsomschrijving :

Isover (www.isover.be), gelegen in Kallo, produceert en verkoopt glaswol en glasvlies voor allerlei toepassingen van warmte- en geluidsisolatie tot brandveiligheid. Isover behoort tot de groep Saint-Gobain Construction Products Belgium, een afdeling van de internationale groep Saint-Gobain. Een grote speler op de markt dus, en met een neus voor innovatieve oplossingen, zowel voor de woningbouw als andere sectoren.

Functie :

Met het oog op de snel evoluerende bouwwetgeving ben je het technische klankbord bij uitstek voor aanbieders en uitvoerders van sleutel-op-de-deurprojecten. Op basis van je kennis en praktijkervaring geef je duidelijk advies en stuur je de activiteiten in de juiste richting. Je verzorgt opleidingen, volgt testwerven op en herkent de noden van je partners. In samenwerking met interne specialisten koppel je er steevast de juiste technische en commerciŽle invulling aan. Daarnaast werk je samen met collegaís in beide landsdelen aan een efficiŽnt prijsbeleid. Het doel? De groei van Isover bevorderen via een interessante wisselwerking!

Profiel :

Je combineert een relevante hogere opleiding (industrieel ingenieur bouwkunde, architect, Ö) met een stevige ervaring in de bouw. Naast een sterke technische basis heb je een goed inzicht in kostenstructuren en uitvoeringstermijnen. Aan commerciŽle feeling heb je geen gebrek. Dankzij je uitstekende communicatieve vaardigheden onderhoud je goede relaties, zowel intern als extern. Deze veelzijdige functie vraagt om een gedreven kandidaat met sterke persoonlijke ambities, maar ook om een enthousiaste teamspeler.

Aanbod :

Voor deze kaderfunctie voorzien wij boeiende uitdagingen met doorgroeimogelijkheden in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. We stimuleren je om je professionele kennis verder te ontplooien en initiatief te nemen. Daarbij mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen, een mooie bonus en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B