HIRED: Junior Network & System Administrator

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je bent mede verantwoordelijk voor de goede werking van onze IT-infrastructuur die cruciaal is voor onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 500-tal eindgebruikers en waar we een optimale service geven aan zoín 3.000 klanten. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur van onze verschillende dochterondernemingen. Samen met het .NET development team implementeer je diverse projecten door gebruik te maken van de meest recente technologieŽn. Bovendien zal je deel uitmaken van een professioneel en gemotiveerd team dat continu vernieuwingen introduceert. Zij zorgen ook voor de nodige begeleiding en ondersteuning tijdens je inwerkperiode.

Profiel :

Je hebt uiteraard een opleiding als netwerk en systeem administrator en een goede kennis van TCP/IP netwerken, routers en switchen, firewalls en routeringstechnieken. Je bent vertrouwd met een Wintel omgeving, en active directory. Ervaring met SAN storage en virtualisatie zijn een pluspunt. Je bent bereid om flexibel te werken in een omgeving waar de high availability zeer belangrijk is. Bijkomend kan je onze helpdesk bijstaan als second line support. Je ontpopt je als een teamspeler en je beseft dat intensief samenwerken aan de basis ligt van de beste resultaten. Sociaal, communicatief en leergierig, maar ook analytisch en creatief zet je al je kennis in om je projecten samen met een hecht team van zoín 15 gedreven IT-specialisten tot een goed einde te brengen.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met een bedrijfswagen en diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B