HIRED: Vestigingsdirecteur Wijnegem

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als drijvende kracht achter ťťn van onze grootste vestigingen coŲrdineer je in de eerste plaats de werking en de organisatie die bestaat uit meer dan 100 medewerkers, waarbij je de afdelingsverantwoordelijken en commerciŽle medewerkers rechtstreeks aanstuurt en motiveert. Op leidinggevend vlak bied je de nodige structuur en volg je alles feilloos op waardoor de commerciŽle en operationele activiteiten vlot volgens Febelco-procedures verlopen. Commercieel gezien straal je onze klantvriendelijke reputatie uit en promoot je Febelco als dť apotheekdistributeur bij uitstek. Dankzij jouw commerciŽle ervaring en kennis onderhoud je de langetermijnrelaties met bestaande klanten en beroepsorganisaties en enthousiasmeer je bovendien nieuwe klanten. Door sales en service haarfijn op elkaar af te stemmen en door de werking continu te evalueren, leid je de vestiging op een succesvolle manier. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Verkoopdirecteur.

Profiel :

Je hebt een universitair diploma op zak en bent van alle markten thuis dankzij je veelzijdige capaciteiten. Op commercieel vlak voel je perfect aan waar de noden en gevoeligheden van klanten liggen en je pikt nuttige informatie probleemloos op. Je uitgesproken communicatietalent staat garant voor een vlotte terugkoppeling tussen klanten, medewerkers en de centrale diensten van Febelco. Operationeel zet je jouw kennis van processen en organisatie in om de noden van de markt optimaal te bespelen. Verantwoordelijkheidsgevoel, organisatietalent en een praktische ingesteldheid kenmerken jouw aanpak. Je leidinggevende kwaliteiten liggen ingebed in een diplomatische fijngevoeligheid en een scherp financieel en analytisch inzicht. Bovendien ben je vlot tweetalig (N/F).

Aanbod :

Een degelijke opleiding ligt aan de basis van jouw uitdaging. Verder kan je rekenen op veel verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf. Er wordt uiteraard een aantrekkelijk loonpakket aangeboden met diverse extralegale voordelen en een firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B