HIRED: Verantwoordelijke Promotie & Communicatie

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector :

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als verantwoordelijke voor de promotie en communicatie verzorg je de communicatietools naar klanten en personeel. De verschillende publicaties worden door jou gecoŲrdineerd. Je schrijft of herwerkt hiervoor de teksten en staat aldus in voor de eindredactie. Ook het updaten van promotiemateriaal en het bijhouden van de website neem je voor je rekening. Verder verzorg je de lopende commerciŽle acties en bedenk je er nieuwe in samenspraak met de afdeling Verkoop. De administratie hiervan werk je zorgvuldig en correct uit. Je kan hierbij uiteraard rekenen op een team van 3 medewerkers die je ook aanstuurt.

Profiel :

Naast een hogere opleiding (bachelor of master) en een eerste relevante ervaring beschik je bovenal over een zeer vlotte pen. Je hebt een scherp oog voor detail en beschikt over een flinke dosis stressbestendigheid. Creativiteit en zin voor initiatief combineer je met een plichtsbewuste en besluitvaardige houding, want deadlines zijn aan de orde van de dag. Je kan verder terugvallen op een goede kennis van het Frans. Als gedreven Ďmultitaskerí deins je er niet voor terug om voor praktische zaken de handen uit de mouwen te steken. Tot slot hebben we aan jou ook een aangename en communicatieve collega en teamspeler.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiende Belgische bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving hoort een interessant loon, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B