HIRED: Development & Application Responsible

company logo 1


Werkgever : IMCD HIRED

Plaats tewerkstelling : Mechelen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

IMCD Benelux IMCD Benelux promoot, verdeelt en verkoopt speciale ingrediŽnten en chemicaliŽn voor de industrie, waaronder kunststoffen. Als tussenschakel tussen de wereldproducenten en klanten heeft IMCD de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende rol te spelen. De technisch onderlegde account managers bieden de klanten pasklare oplossingen aan, onder andere uit een breed gamma kunststoffen. IMCD Benelux behoort tot de IMCD-groep, een beursgenoteerd bedrijf met hoofdzetel in Rotterdam. Het stelt meer dan 1.700 mensen te werk in ruim 40 landen. De omzet van het bedrijf kende in 2016 een gezonde groei, tot 1.995 miljoen euro.

Functie :

Als dynamische professional sta je in voor de ondersteuning van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarbij ben je hťt aanspreekpunt voor onze productmanagers, toeleveranciers en zusterbedrijven in de Benelux. Naast het opvolgen van technische vragen en het uitwerken van applicatierecepten, werk je in teamverband mee aan het optimale beheer van het labo. Je begeleidt, samen met de Product Manager, de vragen in verband met het productieproces en de applicatierecepten bij onze klanten van a tot z om zo de projecten succesvol af te ronden. Bij klanten en leveranciers geef je bovendien deskundig tekst en uitleg over de gedane testen. Deze mix van creativiteit en discipline zorgt ervoor dat je steeds met de nodige raad en onmisbare technische ondersteuning gepaste bijstand verleent.

Profiel :

Indien je als master, bij voorkeur bio-ingenieur, enige ervaring hebt in de voedingssector, is dit zeker een pluspunt. Daarnaast heb je een erg brede interesse en ben je gedreven om continu bij te leren. Goed ontwikkelde smaak- en reukorganen vervolledigen jouw belangstelling voor het totale productenpakket van kleurstoffen, aromaís en functionele en nutritionele ingrediŽnten. Een sterke maturiteit en verantwoordelijkheidszin garanderen dat je vlot zelfstandig kan werken. Je bent flexibel, klantgericht en vlot in de omgang. Als loyale teamspeler in een 6-koppige ploeg neem je in het labo graag initiatief. Daarbij ga je geen discussie uit de weg om je standpunten zowel intern als extern te onderbouwen en te verdedigen.

Aanbod :

Je krijgt een zeer afwisselend takenpakket toebedeeld met duidelijke doelstellingen en veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei in een internationale omgeving. Gespecialiseerde opleidingen en een dynamische werkomgeving garanderen een erg interessante functie met ruime verantwoordelijkheden. Wij voorzien een aantrekkelijk vast loon, aangevuld met interessante extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B