HIRED: Vertegenwoordiger BelgiŽ

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

De klemtoon bij deze uitdagende functie als Sales Representative ligt op een doelgerichte promotie en relatieopbouw bij de Belgische ambachtelijke ijsbereider, ijssalon, horeca en catering. Met ondernemersspirit organiseer je demonstraties en neem je deel aan regionale en nationale beurzen. Je zorgt voor de succesvolle introductie van nieuwe producten in de genoemde marktsegmenten. Tenslotte zorg je als Account Manager voor een efficiŽnte en doelgerichte rapportering met betrekking tot de klantenopvolging.

Profiel :

Je hebt een aantal jaren ervaring in de verkoop op de Belgische foodservice markt en je beschikt over een goede kennis van het frans. We rekenen op jouw commerciŽle overtuigingskracht, autonoom handelen en initiatief om Colac in de Belgische markt te laten groeien. Je bent zelfstandig en stressbestendig, je werkt efficiŽnt en doelgericht.

Aanbod :

Voor deze functie biedt Colac een competitieve verloning met firmawagen en extralegale voordelen. Daarbij krijg je de kans om, indien gewenst, op 4/5de basis te werken. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende KMO met veel zelfstandigheid en reŽle doorgroeimogelijkheden.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B