HIRED: Sales Support Benelux - Parttime

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Samen met een collega ondersteun je elke voormiddag het Benelux salesteam deskundig op het vlak van orderverwerking, klantregistratie en administratieve organisatie. Dankzij jouw feilloze opvolging van orders, correcte input van technische fiches en stipte update van documenten en prijslijsten verleen je een betrouwbare service aan je interne collegaís. Tegelijk sta je in voor een uitermate klantvriendelijke service door klachten en vragen snel en accuraat af te handelen. Het volledige logistieke proces vanaf de offerte en aankoop tot de levering en opvolging leid je administratief in goede banen. Kortom, je ontpopt jezelf als onontbeerlijke schakel in het verkoopproces waarbij je zowel de klant als de salesploeg optimaal tevredenstelt.

Profiel :

Je hebt een diploma secundair onderwijs op zak en enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Multitasking zit je in de genen en dankzij je logische geest, probleemoplossend vermogen en organisatietalent werk je alle taken feilloos af. Gestructureerd, zelfstandig en stipt werken doe je als de beste. Voeg daar heel wat commerciŽle flair, klantvriendelijke spirit, een vlotte persoonlijkheid en een vleugje diplomatie aan toe en je weet dat je zowel bij klanten als collegaís goed scoort. Verder kan je prima overweg met MS Office en SAP. Je communiceert vlot, zowel face-to-face als aan de telefoon en drukt je uitstekend uit in het Nederlands en het Engels. Basiskennis van Frans is mooi meegenomen.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. Voor deze parttime job mag je rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B