HIRED: Kwaliteitsverantwoordelijke productie/R&D

company logo 1


Werkgever : Luxilon HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Luxilon Industries nv (www.luxilon.com) in Antwerpen is gespecialiseerd in hoogtechnologische monofilamenten van topkwaliteit. Het bedrijf fabriceert een uniek productgamma (scheidingsgaren, kleefdraad, tennissnaren, medische draad voor sutures en mesh, enz.) volgens de meest recente ISO-normen. De continue zoektocht naar nieuwe grondstoffen en betere technieken vormt samen met de klantgerichte inzet van de medewerkers de sleutel tot het succes van de firma.

Functie :

Elke dag breng je de principes van Total Quality Management deskundig in de praktijk. Dankzij de analyse van de kwaliteit en de functionele aansturing van je collegaís op de afdelingen R&D en Productie, sta je mee in voor een constant verbeteringsproces op vlak van productgamma, technologie en klantenservice. Om dit in goede banen te leiden, stel je niet alleen specs, voorschriften, certificaten en milieuverslagen op, maar volg je ook de meest recente regelgevingen en vergunningen op de voet. Verder geef je interne opleidingen aan de productiemedewerkers, coŲrdineer je interne en externe audits en zorg je voor een efficiŽnte klachtenbehandeling.

Profiel :

Je genoot een masteropleiding en kan enkele jaren werkervaring aantonen. Sterke interesse in productie en R&D is essentieel om deze functie geslaagd in te vullen, net zoals een uitgesproken kwaliteitsbewuste en stipte instelling. Je maturiteit en zin voor verantwoordelijkheid zorgen ervoor dat je beslissingen durft nemen en constructief meedenkt op alle vlakken. Dankzij je sterke cijfermatige inzicht en grondige kennis van Excel interpreteer en verwerk je statistische gegevens als de beste. Goed organisatietalent en een flinke portie flexibiliteit maken het plaatje compleet om de lat voor het bedrijf elke dag wat hoger te leggen.

Aanbod :

Je komt terecht in een firma die absolute topkwaliteit, toekomstgerichte technologie en continue verbetering hoog in het vaandel draagt. Hierdoor liggen er voor gemotiveerde medewerkers heel wat uitdagende projecten en groeikansen voor het grijpen. Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris met firmawagen en extralegale voordelen in functie van je ervaring en knowhow.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B