HIRED: Projecttechnieker met ICT kennis

company logo 1


Werkgever : Geronika Elektro HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle/Turnhout / Sector : Wit/bruingoed

Bedrijfsomschrijving :

Geronika Elektro (www.geronika.be) gevestigd in Westmalle, is een gerespecteerde en groeiende KMO actief in verkoop en verhuur van huishoudelektro, telecom en IT, tv-hifi-multimedia, professionele AV installaties, e.a.

Functie :

Alles wat programmatie betreft van audio en video, valt onder jouw verantwoordelijkheid. Zo zorg je er o.a. voor dat de vergaderzaal uitgerust is met de nodige audiovisuele en telecommunicatietechnieken. Als technisch expert ben je het aanspreekpunt bij uitstek voor je collega-techniekers waarbij je degelijk advies en support biedt. Je volgt de lopende projecten op van a tot z, analyseert feilloos de behoeftes en noden en speelt er vlot en deskundig op in.

Profiel :

Dankzij je opleiding of uitgesproken interesse beschik je over uitstekende kennis van elektronica en ICT. Domotica en de allernieuwste audiovisuele technieken boeien je uitermate waardoor je goed thuis in de wereld van multimedia en IT. Problemen pak je doelgericht en toegewijd aan om snel tot een efficiënte oplossing te komen. Daarnaast ben je stressbestendig, communicatief, vlot in de omgang met collega’s en je beschikt over een goed organisatietalent. Verder vind je het geen probleem om twee keer per maand op zaterdag te werken.

Aanbod :

Er wacht een boeiende uitdaging op jou in een groeiende KMO. Daarbij krijg je alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen in een toffe werksfeer en team van bekwame collega’s. Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket in functie van je prestaties.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B