HIRED: Winkelverkoper(ster)

company logo 1


Werkgever : Geronika HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle/Turnhout / Sector : Wit/bruingoed

Bedrijfsomschrijving :

Geronika Elektro (www.geronika.be) met hoofdzetel in Westmalle en verkooppunten in Malle en Turnhout, is een gerespecteerde en groeiende KMO actief in verkoop en verhuur van huishoudelektro, telecom, tv-hifi-multimedia, verlichting, enz.

Functie :

In onze winkel sta je mee in voor de verkoop van ons uitgebreide gamma. Daarbij sta je klanten vriendelijk te woord - ook aan de telefoon - en geef je geduldig advies en uitleg. Als geen ander bezit je het talent om aandachtig te luisteren, mee te denken met de klant en perfect in te spelen op alle noden en wensen. Resultaat? Onze klanten stappen tevreden buiten met hun aankoop. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel er steeds professioneel, netjes en representatief bij ligt. Je geeft bestellingen door en coŲrdineert eventuele herstellingen. Rapporteren en feedback geven over het commerciŽle beleid doe je aan de winkelverantwoordelijke.

Profiel :

Om succesvol te zijn als verkoper spreekt het vanzelf dat je beschikt over een flinke portie commerciŽle feeling, gedrevenheid, initiatief en een goed voorkomen. Op een spontane en gedienstige manier zoek je samen met de klant naar de meest geschikte aankoop. Bij voorkeur heb je al een eerste verkoopservaring achter de rug maar het is geen must. Verder ben je erg leergierig, stressbestendig en punctueel in aanpak en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Tot slot ben je flexibel ingesteld en zaterdagwerk schrikt je zeker niet af.

Aanbod :

Er wacht een boeiende commerciŽle uitdaging op jou in een groeiende KMO. Daarbij krijg je alle kansen om een leuke job uit te bouwen in een toffe werksfeer en team van bekwame collegaís. Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket in functie van je prestaties.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B