HIRED: Aankoper - Supply Chain Analist

company logo 1


Werkgever : Demeyere HIRED

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Demeyere te Herentals (www.demeyere.be) is al ruim een eeuw dé referentie op het vlak van hoogstaand kookgerei in roestvrij staal. Onze producten worden wereldwijd geprezen voor hun ijzersterke prestaties, vernieuwende technologieën en onklopbaar comfort. Ze voldoen aan álle noden van professionele koks. En ook de amateurchef vindt er zijn ideale kookgereedschap in terug. Een fraai design en een vleugje luxe maken het plaatje compleet. De sleutel tot ons succes? Enthousiaste, bekwame medewerkers die niet snel van de kook raken!

Functie :

Op basis van forecasts, historiek en geplande marketingacties analyseer jij de aankoopbehoeften voor productie en handelsgoederen, en bereid je de nodige aankoopvoorstellen voor. Vervolgens sta je garant voor de dagelijkse vlotte operationele uitwerking. Tegelijk ben je het aanspreekpunt bij uitstek voor aankoop gerelateerde vragen van collega’s. Op elk moment zorg je voor de optimale beschikbaarheid van handelsgoederen en van materialen om de productie optimaal te laten draaien. Verder zoek je, waar nodig, naar alternatieven voor bestaande materialen en voer je prijsvergelijkingen uit. Je onderhoudt nauwe contacten met bestaande leveranciers en op termijn voer je prijsonderhandelingen zelf uit. Om aankoopbeslissingen te staven, stel je de nodige rapporten op en werk je nauw samen met de Supply Chain Manager.

Profiel :

Je hebt een master diploma op zak en bent op zoek naar een functie met veel afwisseling. Dankzij je logische en analytische inzicht ben je erg sterk in het leggen van verbanden en je gaat steeds resultaatgericht, planmatig en proactief te werk. Initiatief nemen en kritisch meedenken zijn cruciale vereisten om succesvol te zijn in deze functie. Teamwork vind je belangrijk, net zoals duidelijke communicatie en goede afspraken. Op administratief vlak ben je erg nauwgezet en het gebruik van ERP-pakketten schrikt je niet af. Bovendien ben je vlot en professioneel in de omgang en beheers je de Engelse taal goed.

Aanbod :

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf met sterke groei dat in de sector méér dan een gevestigde waarde is. Demeyere biedt zijn medewerkers grote zelfstandigheid, boeiende uitdagingen en een erg afwisselend takenpakket dat op termijn kan evolueren. Naast een competitief salaris met extralegale voordelen kan je rekenen op een grondige opleiding en ondersteuning in de verdere uitbouw van je carrière.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B