HIRED: Allround Medewerker Telecom - met call skills

company logo 1


Werkgever : Geronika HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle & Turnhout / Sector : electro

Bedrijfsomschrijving :

Geronika Elektro (www.geronika.be) met hoofdzetel in Westmalle en verkooppunten in Malle en Turnhout, is een gerespecteerde en groeiende KMO actief in verkoop en verhuur van huishoudelektro, telecom, tv-hifi-multimedia, verlichting, enz.

Functie :

Als enthousiaste commerciŽle kracht krijg je een erg gevarieerd takenpakket toebedeeld in ons hoofdkantoor in Westmalle. In onze telecomwinkel sta je klanten vriendelijk te woord en geef je geduldig advies en uitleg over al onze producten. Als geen ander bezit je het talent om aandachtig te luisteren, mee te denken met de klant en perfect in te spelen op alle noden en wensen. Daarnaast grijp je regelmatig naar de telefoon om bedrijven en zelfstandigen te contacteren. Je boekt niet alleen de afspraken in voor onze vertegenwoordigers, maar volgt ook alle telecomcontracten nauwgezet op.

Profiel :

Je hebt alvast een eerste werkervaring in de verkoop en/of administratie achter de rug. De wereld van telecommunicatie vind je uitermate boeiend en in het bijzonder heb je grote interesse voor de producten van Belgacom en Proximus. Telefonisch contact gaat je prima af dankzij je aangename stem, klantvriendelijke instelling en vlotte overtuigingskracht. Problemen pak je telkens doelgericht, toegewijd en positief aan om tot een efficiŽnte en commercieel interessante oplossing te komen. Daarnaast ben je stressbestendig, sterk in administratie en je beschikt over een groot organisatietalent. Je kennis van het Nederlands is perfect en je kan vlot werken met MS Office (Word, Excel en Outlook). Verder vind je het geen probleem om op zaterdag te werken, waarbij je ťťn dag in de werkweek vrijaf krijgt.

Aanbod :

Er wacht een boeiende uitdaging op jou in een groeiende KMO. Daarbij krijg je alle kansen om een mooie carriŤre uit te bouwen in een toffe werksfeer en team van bekwame collegaís. In samenwerking met Belgacom kan je rekenen op de nodige opleiding en ondersteuning. Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket in functie van je prestaties.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B