HIRED: Logistiek Medewerker Magazijn

company logo 1


Werkgever : AGC Gedopt HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Groothandel

Bedrijfsomschrijving :

AGC Gedopt (www.agc-gedopt.be), onderdeel van de internationale AGC groep, is als groothandelaar van een uitgebreid gamma glasproducten gevestigd in Wijnegem. Tot onze klanten rekenen wij Benelux-bedrijven actief in de bouwsector en de wereld van de binnenhuisinrichting. Zij kunnen telkens weer rekenen op onze snelle en deskundige service als betrouwbare partner voor alle soorten beglazingen. Of het nu gaat om standaard-, hoogrendements- of veiligheidsglas, met akoestische, extra isolerende of zonwerende eigenschappen. Om ons team te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven (m/v):

Functie :

Om een optimale logistieke flow te garanderen, neem je de planning van onze magazijniers van a tot z ter harte. Daarbij geef je alle orders nauwgezet in en verwerk je de leveringsnotaís en bons om vervolgens het interne en externe transport te regelen. Bovendien maak je alles klaar voor facturatie en sta je in voor een feilloos klassement. Eventuele problemen of speciale requests van de klant pak je efficiŽnt en snel aan. Zowel aan de telefoon als aan de balie help je onze klanten vriendelijk en deskundig verder en zo draag je bij aan de onberispelijke service van AGC Gedopt.

Profiel :

Gedrevenheid combineer je moeiteloos met sterke organisatorische vaardigheden en administratief talent. Duidelijke communicatie en een planmatige aanpak vind je erg belangrijk. Als teamplayer met persoonlijkheid weet je mensen keer op keer overtuigend en motiverend aan te sturen. Daarbij komt een flinke portie stressbestendigheid en no-nonsense mentaliteit prima van pas!

Aanbod :

Een boeiende uitdaging vol afwisseling in een groeiend bedrijf met sterke reputatie. Grote verantwoordelijkheidszin en initiatief worden erg gewaardeerd. In ruil voor je inzet krijg je een interessant salarispakket met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B