HIRED: Verantwoordelijke Plaatsing

company logo 1


Werkgever : Winsol HIRED

Plaats tewerkstelling : Aartselaar / Sector : bouwmaterialen

Bedrijfsomschrijving :

Winsol (www.winsol.be), met hoofdzetel in Izegem, is een gespecialiseerd producent van ramen en deuren in aluminium en pvc, garagepoorten, balustrades, raamdecoratie en allerlei types van zonwering. Ons brede gamma kwaliteitsproducten maakt elke woning compleet, zowel privé als professioneel. Ongeveer 500 medewerkers staan elke dag dicht bij de klant met degelijk advies voor én na de verkoop, duurzame oplossingen op maat en een scherp oog voor innovatie en design. Om het team in onze vestiging in Aartselaar te versterken, zijn wij op zoek naar een gedreven ‘Verantwoordelijke Plaatsing’ (m/v).

Functie :

Om een optimale workflow en klanttevredenheid te garanderen, sta je zelfstandig in voor de opmaak van planningen op korte en lange termijn. Voor elk plaatsingsdossier voorzie je een efficiënte taakverdeling, selecteer je de juiste medewerkers, leveranciers en onderaannemers en controleer je de bestelling en annulatie van de materialen en hulpmiddelen. Je overlegt duidelijk met de klant, licht alle betrokken partijen correct in bij wijzigingen in de planning en bewaakt het vooropgestelde budget nauwgezet. De plaatsingsploegen en magazijniers stuur je motiverend aan. Daarbij stel je verbeteringsvoorstellen voor inzake productiviteit en kwaliteit, zorg je voor nacalculaties en check je de binnenkomende facturen. Rapporteren doe je aan de District Manager Aartselaar.

Profiel :

Enkele jaren ervaring in een relevante functie zijn een must om deze job goed uit te voeren. Jouw uitgesproken talent om te coördineren, te organiseren en te plannen combineer je moeiteloos met gezond verstand en een ‘down to earth’-mentaliteit. Daarbij ga je erg proactief en probleemoplossend te werk. Teamwork draag je hoog in het vaandel, net zoals goede communicatie en een prima verstandhouding met alle betrokkenen. Diplomatisch reageren en stressbestendig uit de hoek komen, gaat je prima af. Bovendien kan je vlot overweg met MS Office en indien je kennis hebt van de bouwsector dan is dit zeker mooi meegenomen!

Aanbod :

Werk in een bedrijf dat continu in beweging is en interessante opportuniteiten biedt aan enthousiaste professionals die permanent willen bijleren om een correcte en flexibele service te bieden. Naast permanente bijscholing en veelzijdige, uitdagende opdrachten kan je uiteraard ook rekenen op een mooi salaris met extralegale voordelen en firmawagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B