HIRED: IT Database Administrator SQL en BI Developer

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : farmaceutische groothandel

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je bent zowel Database Administrator als BI Developer. In de eerste plaats bouw je mee aan meerdere BI-projecten, waarbij je SSIS-packages creŽert voornamelijk voor ETL-processen, en cubes en reports ontwerpt in Visual Studio. Daarnaast zorg je voor het onderhoud van de SQL Servers en databases, volgt back-ups en scheduled jobs op, en staat in voor optimale prestaties en sluitende beveiliging van deze servers. Ook je vaardigheden in data modeling, indexen, partitionering en High Availability komen aan bod. Je helpt eindgebruikers en werkt nauw samen met onze analisten en een twintigtal collegaís op ICT.

Profiel :

Naast ervaring met Windows Server, MS-SQLServer 2008R2 en 2012, kan je vlot overweg met BIDS / SSDT, zowel voor SSIS, SSRS en SSAS-projecten. Cubes en reports ontwerpen is je niet vreemd of wens je zeker te leren. T-SQL, Powershell en het uitvoeren van analyses op data met Excel en Powerpivot vervolledigen je bagage. Kennis van Sharepoint is een pluspunt. Je bent punctueel en werkt nauwkeurig, je durft verantwoordelijkheid nemen en staat steeds klaar om problemen snel en efficiŽnt aan te pakken. Je bent overtuigd van het belang van testen, automatiseren, documenteren en monitoren.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiend Belgisch bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving, hoort een marktconform salaris, aangevuld met diverse andere extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B