HIRED: Logistiek Magazijnverantwoordelijke (vestiging Zolder)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Je bent verantwoordelijk voor de logistieke diensten binnen het magazijn en rapporteert hierover aan de operationele directeur. Je takenpakket bestaat uit warehouseactiviteiten opstarten en een team uitbouwen. Verder beheer je de goederenstroom in het magazijn en tracht je dat zo efficiŽnt mogelijk verder te ontwikkelen binnen de opgelegde GDP vereisten. Je geeft leiding aan een groep van 10 medewerkers (op termijn mogelijk meer) die je motiveert, coacht en waarvan je de werkzaamheden coŲrdineert. Naast een administratief takenpakket beheer je ook de planning van zowel de werknemers als de installaties. Je verliest de kwaliteit en veiligheid van het werk nooit uit het oog en houdt steeds rekening met het commercieel beleid.

Profiel :

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Een team sturen en fungeren als leider vormt geen probleem. Zowel in groep als individueel kan je probleemloos functioneren. Je bent namelijk flexibel en past je gemakkelijk aan. Daarom ben je ook bereid om sporadisch in het weekend te werken. Verder ben je punctueel en beschik je over een sterk probleemoplossend vermogen. Je hebt organisatorische talenten en bent stressbestendig. Bovendien werk je altijd vanuit een commerciŽle reflex. Voorts heb je ook een goede kennis van MS office.

Aanbod :

Je komt terecht in een groeiend Belgisch bedrijf dat gekenmerkt wordt door een aangename, stabiele en loyale werkomgeving. Na een inwerkperiode op basis van een grondige opleiding, krijg je brede verantwoordelijkheden en de kans om je professionele vaardigheden verder op te bouwen en uit te breiden. Hierbij hoort een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B