HIRED: Ingenieur Kwaliteit

company logo 1


Werkgever : Saint-Gobain Construction Products Belgium nv HIRE

Plaats tewerkstelling : Kallo / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Gyproc is een divisie van Saint-Gobain Construction Products Belgium nv(www.gyproc.be) in Kallo en maakt deel uit van de Saint-Gobain Groep. Het is in zijn sector in BelgiŽ de onbetwiste marktleider in innovatieve gipssystemen op basis van gipsplaten en pleisters. Gyproc streeft naar vernieuwende oplossingen voor alle vragen en eisen vanuit de markt, zowel voor de niet-residentiŽle als de residentiŽle sector. In het kader van hun verdere expansie, zijn zij op zoek naar een gedreven collega.

Functie :

Als quality engineer werk je actief mee aan verbeterprojecten en bewaak je alle kwaliteitsparameters van de productie. In synergie met de afdeling productie en de onderhoudsdiensten sta je in voor de permanente ontwikkeling van het kwaliteitssysteem en de productspecificaties. Daarbij organiseer je eind- en in-process controles en coŲrdineer je de opvolging van de actieplannen voor de productoptimalisering. Zodoende los je problemen op en begeleid je de preventie- en verbeterprocessen. Samen met je collegaís zet je mee de toon op het niveau van ĎWorld Class Manufacturingí. Indien je graag carriŤre zou maken bij deze marktleider, dan zijn er op termijn interessante doorgroeimogelijkheden!

Profiel :

Je genoot een opleiding als (bio-) ingenieur en hebt eventueel al wat ervaring als quality engineer in een productieomgeving. Indien je echter beschikt over een scherp analytisch denkvermogen en gericht bent op verbetering, dan ben je ook als junior welkom. Uiteraard werk je zeer punctueel, ben je zeer analytisch en heb je een uitgesproken zin voor veiligheid en milieu. Bovendien beschik je over een stevige persoonlijkheid, ben je aangenaam in de omgang en communicatief sterk. Je bent het beste te omschrijven als een dynamische collega die anderen graag betrekt in verbeteringsinitiatieven.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging bij de nummer 1 in de sector. Je komt terecht in een internationale werkomgeving waarin je de vrijheid en de mogelijkheden krijgt om je te ontplooien. Daarnaast mag je rekenen op een competitief loonpakket met interessante extralegale voordelen in overeenstemming met je ervaring.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B