HIRED: Sales Engineer

company logo 1


Werkgever : Saint-Gobain Isover HIRED

Plaats tewerkstelling : Kallo / Sector : Bouw

Bedrijfsomschrijving :

Isover (www.isover.be), gelegen in Kallo, produceert en verkoopt glaswol en glasvlies voor allerlei toepassingen van warmte- en geluidsisolatie tot brandveiligheid. Isover behoort tot de groep Saint-Gobain Construction Products Belgium, een afdeling van de internationale groep Saint-Gobain. Een grote speler op de markt dus, en met een neus voor innovatieve oplossingen, zowel voor de woningbouw als andere sectoren.

Functie :

Als technisch commercieel verantwoordelijke voor de regio Antwerpen-Limburg en Vlaams-Brabant, ben je een professional die zowel commercieel als technisch sterk in zijn schoenen staat. Op termijn kunnen onze klanten op jou rekenen om steeds de geknipte innovatieve en technische ondersteuning te krijgen. In samenwerking met de marketingafdeling kom je tegemoet aan nieuwe noden en behoeftes inzake thermische regelgeving en constructie methodes. Dit realiseer je concreet door infovergaderingen en testwerven te organiseren. Als betrouwbare expert onderhoud je goede relaties met de klanten en tracht je de omzet van onze merkproducten te maximaliseren.

Profiel :

Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring in de bouwsector of je genoot een hogere, relevante opleiding, al dan niet als ingenieur. Je bent klantgericht en neemt initiatief waar nodig door proactief te werk te gaan. Verder heb je een uitgesproken interesse in isolatietoepassingen en ben je leergierig naar nieuwe ideeŽn en technieken. Door je vlotte en communicatieve persoonlijkheid onderhoud je prima interne en externe relaties en ben je een succesvol onderhandelaar.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging met doorgroeimogelijkheden in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. We stimuleren je om je vele professionele talenten verder te ontplooien en initiatief te nemen. Daarbij mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B