HIRED: Verantwoordelijke customer service (vestiging Zolder)

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Als verantwoordelijke voor de afdeling customer service krijg je de unieke kans om een dynamisch team van 5 medewerkers op te starten in onze nieuwe vestiging te Zolder. Bovendien kan dit op termijn nog verder uitgroeien. Zowel naar interne als externe klanten vorm je het aanspreekpunt en ben je een brug tussen de verschillende (logistieke) diensten. Verder bouw je een vertrouwensrelatie uit met onze klanten en werk je op een professionele manier verder aan het klantvriendelijke imago van Pharma Distri Center!

Profiel :

Je beschikt over een hogere opleiding en uiteraard kan je reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie voorleggen. Als een zeer communicatief ingestelde people manager is fungeren als coach en een team aansturen jou op het lijf geschreven. Je bent stressbestendig en beschikt over commerciŽle feeling. Door je sterke maturiteit kan je perfect zelfstandig werken in een multidisciplinaire omgeving. Initiatief nemen schrikt je niet af en je kan uitstekend creatief en probleemoplossend denken. Verder werk je nauwkeurig en ben je sterk administratief onderlegd. Overigens kan je klanten zowel in het Nederlands als het Frans bijstaan.

Aanbod :

Na een grondige inwerkperiode en bijhorende opleiding, krijg je brede verantwoordelijkheden en de kans om je professionele vaardigheden te optimaliseren. Hierbij hoort een interessant loon aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B