HIRED: Sales Representative regio Antwerpen-Kempen

company logo 1


Werkgever : Roelandt HIRED

Plaats tewerkstelling : Oost-Vlaanderen / Antwerpen / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

Bakkerij Roelandt begon na WOII als een bescheiden dorpsbakkerij en groeide ondertussen uit tot een van de meest vooraanstaande industriŽle bakkerijen van BelgiŽ. Door de succesvolle combinatie van de meest geavanceerde productiemethodes en respect voor artisanale productiemethodes, produceert de familie Roelandt elke dag opnieuw eindproducten van een hoogstaande kwaliteit. Als kers op de taart is een stipte levering van ovenverse bakkerijproducten gegarandeerd door een uitgebreid wagenpark.

Functie :

Als sales representative sta je in voor de verkoop van het volledige gamma van brood en patisserie aan de retail (middelgrote tot kleine supermarkten). Jouw uitdaging ligt in het ondernemen en opvolgen van gerichte prospectie-acties om de naambekendheid in de regioís Antwerpen en Kempen te verhogen. Je traceert nieuwe opportuniteiten en promoot de producten. Bovendien onderhoud je een open contact met je collegaís van marketing om zo een optimale communicatie te garanderen. Je werkt vanuit je home office en verder heb je wekelijks een vergadering in het kantoor te Zele of Lokeren.

Profiel :

Als jong en ondernemend salestalent ben je een doorzetter die zich graag vastbijt in een commerciŽle uitdaging. Daarbij genoot je een relevante opleiding en heb je bij voorkeur ervaring in de retail. Overigens ben je sociaal, leergierig en werk je graag zelfstandig. Verantwoordelijkheden schrikken je niet af en je hebt een neus voor opportuniteiten. Door je scherpe analyse van het wisselende marktaanbod binnen onze sector kan je als geen ander onze klanten hierover informeren. Bovendien verkrijg je door je luisterend oor en geduldige aanpak steeds de nodige informatie. Daarbij beschik je ook over uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je anderen weet te overtuigen en vlot lange termijn relaties opbouwt.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf dat uitgroeide tot een van de meest vooraanstaande industriŽle bakkers. Wij bieden een gevarieerde en interessante job aan met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Hierbij hoort een intensieve opleiding/begeleiding en een aantrekkelijk salaris aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B