HIRED: Verantwoordelijke ICT-projecten

company logo 1


Werkgever : Demeyere HIRED

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Demeyere te Herentals (www.demeyere.be) is al ruim een eeuw dé referentie op het vlak van hoogstaand kookgerei in roestvrij staal. Onze producten worden wereldwijd geprezen voor hun ijzersterke prestaties, vernieuwende technologieën en onklopbaar comfort. Ze voldoen aan álle noden van professionele koks. En ook de amateurchef vindt er zijn ideale kookgereedschap in terug. Een fraai design en een vleugje luxe maken het plaatje compleet. De sleutel tot ons succes? Enthousiaste, bekwame medewerkers die niet snel van de kook raken!

Functie :

In samenwerking met de operational manager en onze vaste externe partners sta je in voor functionele analyses van diverse systemen (ERP, WMS, telefooncentrale, enz.). Daarbij detecteer je vlot de behoeftes van de interne gebruikers, afdelingen en processen en breng je concrete problemen en oplossingen in kaart. De verschillende tools die instaan voor o.a. de correcte werking van onze webshop, bestellingen, data-uitwisseling, facturatie, bedrijfsrapportering, enz. volg je van nabij op. Je test ze grondig, koppelt terug naar de externe partners en schrijft er duidelijke werkinstructies voor uit. Zo sta je mee in voor de uitrol van nieuwe systemen, maar neem je ook de dagelijkse opvolging, het beheer van back-ups, licentiebeheer, administratie en documentatie voor je rekening. Verder ben je hét interne aanspreekpunt in geval van kleine ICT-problemen en concrete analyse-issues.

Profiel :

Je hebt een hoger diploma in een relevante richting op zak en bent heel erg IT-minded. Heb je ervaring in functionele analyses en ben je vertrouwd met Microsoft Dynamics Navision, dan is dat mooi meegenomen. Als interne consultant ga je constant de uitdaging aan om alle ICT-systemen deskundig in goede banen te leiden. Daarbij zijn een scherp inzicht in processen en een logisch-analytische geest van essentieel belang. Op administratief vlak kom je erg sterk uit de hoek. Verder ben je punctueel, verbeteringsgericht en gemotiveerd om door te groeien. Projectmatig en zelfstandig werken doe je graag en je functioneert ook prima in groep.

Aanbod :

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf met sterke groei dat in de sector méér dan een gevestigde waarde is. Demeyere biedt zijn medewerkers grote zelfstandigheid, boeiende uitdagingen en een erg afwisselend takenpakket dat op termijn kan evolueren. Naast een competitief salaris met extralegale voordelen (o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering) kan je rekenen op een grondige opleiding en ondersteuning in de verdere uitbouw van je carrière.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B