HIRED: Logistiek Coördinator/Analist

company logo 1


Werkgever : Demeyere HIRED

Plaats tewerkstelling : Herentals / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Demeyere te Herentals (www.demeyere.be) is al ruim een eeuw dé referentie op het vlak van hoogstaand kookgerei in roestvrij staal. Onze producten worden wereldwijd geprezen voor hun ijzersterke prestaties, vernieuwende technologieën en onklopbaar comfort. Ze voldoen aan álle noden van professionele koks. En ook de amateurchef vindt er zijn ideale kookgereedschap in terug. Een fraai design en een vleugje luxe maken het plaatje compleet. De sleutel tot ons succes? Enthousiaste, bekwame medewerkers die niet snel van de kook raken!

Functie :

In samenwerking met je collega sta je in voor een optimale flow van het hele logistieke gebeuren, zowel intern als extern. De dagelijkse leiding en planning van het logistieke team, de magazijnen en de stock valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarbij hou je continu de voorraden, verzendingen, resultaten, workload, personeelsbezetting en projectvoortgang scherp in het oog. Dankzij je 360° visie grijp je proactief in waar nodig. Duidelijke en verzorgde communicatie verzekeren met interne en externe partners is een must. Je streeft ernaar om de logistieke processen continu te stroomlijnen en focust daarbij op kwaliteit, kostenbesparing, efficiëntie, ergonomie en leverperformantie. Kortom, de logistieke bedrijfsstromen zijn bij jou van a tot z in goede handen.

Profiel :

Je hebt een master diploma op zak en bent zeer planmatig aangelegd. Kennis van logistieke processen is een must en ervaring met warehousemanagement is een groot voordeel. Aan organisatorisch inzicht en analytisch denkvermogen heb je geen gebrek. Je behoudt continu een kritische blik en een duidelijk overzicht om projectmatig en nauwgezet tewerk te gaan en de juiste prioriteiten te stellen. Transparant en duidelijk communiceren, kostenbewust denken en continu optimaliseren vind je zelf erg belangrijk. Als motiverende collega slaag je er met teamspirit in om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Verder kan je prima overweg met Excel en ben je erg leergierig.

Aanbod :

Je komt terecht in een innovatief en dynamisch bedrijf met sterke groei dat in de sector méér dan een gevestigde waarde is. Demeyere biedt zijn medewerkers grote zelfstandigheid, boeiende uitdagingen en een erg afwisselend takenpakket dat op termijn kan evolueren. Naast een competitief salaris met extralegale voordelen (o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering) kan je rekenen op een grondige opleiding en ondersteuning in de verdere uitbouw van je carrière.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B