HIRED: Key Account Manager Studieburelen

company logo 1


Werkgever : Legrand HIRED

Plaats tewerkstelling : Vlaanderen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium (www.legrand.be), gevestigd in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. De consument kent het bedrijf onder de merken Legrand en BTicino voor o.a. schakelaars, batterijen, domotica, multimedianetwerken en beveiligingsapparatuur. Legrand Group Belgium is een filiaal van de Franse Legrand Group die wereldwijd 30 000 mensen tewerkstelt in meer dan 70 landen. De groep draagt duurzame groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Functie :

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het voorschrijven van onze producten en systemen in grote projecten. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek voor studieburelen, architectenbureaus, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, Ö om informatie te verschaffen en onze oplossingen te integreren. Zowel bij bestaande als nieuwe klanten zet je alles op alles om Legrand op een positieve manier te introduceren. Dagelijks sta je via juiste informatie en degelijke service garant voor een deskundige begeleiding van a tot z. Dankzij een stevige interne en technische ondersteuning van je collegaís op de studie- en marketingdienst ben je in staat om je klanten te adviseren waar nodig. Zo kan je investeren in duurzame relaties op lange termijn. Je houdt hierbij voor ogen dat praktische en concrete oplossingen steeds centraal staan. Bovendien ben je sterk in teamwork en een betrouwbare spil voor je collegaís van de buitendienst.

Profiel :

Commercieel inzicht combineer je met een projectmatige, dynamische en klantvriendelijke aanpak om successen te boeken. Jouw analytische ingesteldheid en interesse in techniek maken dat je een brede kijk hebt en steeds oplossingsgericht te werk gaat. Met maturiteit en geduld maak je indruk op je omgeving. Je bent communicatief voldoende sterk om zaken duidelijk over te brengen naar de klant. Een bachelor- (elektriciteit, elektromechanica) of masterdiploma (ingenieur of architect) zijn een pluspunt maar geen must. Je beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring als projectingenieur, technisch adviseur of verantwoordelijke studieburelen in industrie of bouw.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Legrand biedt zijn werknemers tevens een soepele structuur aan op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling en opleiding van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collegaís, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket (o.a. bedrijfswagen, home office, extralegale voordelen, ...).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B