HIRED: Account/Regio Manager

company logo 1


Werkgever : Gripple Benelux HIRED

Plaats tewerkstelling : regio Antwerpen-Limburg-Kempen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Gripple (www.gripple.com) is als marktleider gespecialiseerd in professionele bevestigings- en ophangsystemen en kabelspanners voor diverse sectoren zoals landbouw, wijnmarkt en bouwindustrie. Wereldwijd telt het bedrijf zoín 420 werknemers en het streeft er continu naar om Ďbest place to workí te worden. Met meer dan 300 miljoen verkochte producten in 60 landen heeft Gripple een stevige internationale marktpositie veroverd. Het bedrijfsfilmpje van Gripple vind je terug op youtube, onder 'Grippe tv'.

Functie :

Met een goede neus voor zaken onderhoud je nauwe contacten met de belangrijkste installateurs in je regio. Tijdens werfbezoeken ontmoet je elektriciens en HVAC-specialisten en zorg je voor testcases, productvoorstellingen en de nodige opvolging. Het doel? Deze potentiŽle klanten warm maken voor de aankoop van onze industriŽle bevestigings- en ophangsystemen via de groothandel. Tegelijk detecteer je als geen ander hun behoeftes naar nieuwe producten. Die noden speel je vlot door met het oog op de duurzame ontwikkeling van een innovatief gamma. Kortom, je houdt continu de vinger aan de pols om ons assortiment optimaal aan de man te brengen in Antwerpen, Limburg en de Kempen. Op termijn breidt jouw actieterrein zich verder uit naar Vlaams-Brabant, Brussel en Luik.

Profiel :

Je hebt een hoger diploma op zak en beschikt over een uitgesproken klantgerichte spirit en commerciŽle inslag. Meedenken met de klant is je langste leven en je steekt voortdurend je leergierige antennes uit om te weten wat er leeft in de sector. Je toont uiteraard een sterke interesse in het Gripple assortiment. Verkoopervaring en affiniteit met technische producten is daarbij mooi meegenomen. Planmatig en georganiseerd werken doe je als de beste dankzij je enthousiaste en deskundige instelling. Indien je een mondje Frans spreekt is dit zeker een extra troef.

Aanbod :

Na een internationale opleiding, waarbij je kennismaakt met diverse afdelingen, ben je 100% klaar om ertegenaan te gaan. Daarbij krijg je alle kansen om een duurzame carriŤre uit te bouwen in een toffe werksfeer. Je inzet wordt beloond met een motiverend salarispakket (o.a. wagen, hospitalisatieverzekering, home-office vergoeding, enz.).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B