Hired: Magazijnverantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Samen met je verantwoordelijke sta je in voor alle activiteiten binnen het magazijn en maak je de planning op, zowel van de medewerkers als van de materialen. Verder beheer je de goederenstroom in het magazijn en tracht je dat zo efficiŽnt mogelijk verder te ontwikkelen. Als hoofd van je team van 45 medewerkers weet je je mensen enthousiast en gedreven te motiveren en te coachen. Je coŲrdineert niet alleen hun werkzaamheden, maar neemt zelf ook actief deel aan de magazijnwerking. Daarbij waak je altijd over de kwaliteit van het werk. Uiteraard voer je ook een aantal administratieve taken uit.

Profiel :

Je hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie en bent in staat om een team aan te sturen. Je bent stressbestendig en flexibel en past je gemakkelijk aan. Daardoor kan je prima in groep, maar ook zelfstandig functioneren en ben je bereid om sporadisch in het weekend te werken. Verder beschik je over de nodige organisatorische talenten en een analytisch denkvermogen die een dergelijke functie vereisen. Tot slot heb je ook een goede kennis van MS Office.

Aanbod :

Je gaat aan de slag in een groeiend Belgisch bedrijf dat gekenmerkt wordt door een aangename, stabiele en loyale werkomgeving. Na een inwerkperiode op basis van een grondige opleiding, krijg je brede verantwoordelijkheden en de kans om je professionele vaardigheden verder aan te scherpen en uit te breiden. Hierbij hoort een interessant loon dat aangevuld wordt met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B