HIRED: Junior Kwaliteitsverantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

De functie van een kwaliteitsverantwoordelijke is uiteraard nauw gelinkt aan de productie. Dus waak je enerzijds als BRC-verantwoordelijke over het beheer van de verschillende certificaties, de technische fiches en de klachtenbehandeling. Je fungeert hierbij niet alleen als een professionele en communicatieve gesprekspartner voor je klanten, maar neemt ook nauwgezet alle bijhorende administratie voor je rekening. Anderzijds volg je de correcte opmaak van de recepturen via het ERP-systeem op, en dit in functie van de productieplanning. Je ziet toe op de (wettelijke) naleving van het kwaliteitsbeleid en grijpt in waar nodig.

Profiel :

Eerste vereiste voor deze gevarieerde functie? Je master bio-ingenieur of industrieel ingenieur die je reeds hebt aangevuld met een eerste werkervaring. Kwaliteit is niet minder dan je passie. Je gaat dan ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden om deze verder te optimaliseren. Met je aanstekelijke enthousiasme weet je je collegaís vlot te betrekken bij de kwaliteitsprojecten die voortvloeien uit die zoektocht. Je hebt oog voor detail en bent uitermate goed in planning, organisatie en administratie. Je ondernemingszin en flexibiliteit komen bovendien helemaal tot hun recht binnen een productieomgeving.

Aanbod :

Voor deze uitdagende en verantwoordelijke functie biedt Colac een competitieve verloning, aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende kmo waar iedereen er samen voor wil gaan. Daarbij krijg je de kans om met jouw zin voor initiatief en professionele inzet het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B