HIRED: Productontwikkelaar

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Uitvalsbasis voor deze smaakvolle job is het labo, waar je onder leiding van de R&D-verantwoordelijke nieuwe producten ontwikkelt of bestaande optimaliseert en dit volgens de vraag en de behoeften van de klant. Hier ga je aan de slag om de praktijk aan de theorie te koppelen. Je zorgt er dan ook voor dat de door jou uitgewerkte recepturen, administratief nauwkeurig worden bijgehouden. Op termijn put je inspiratie uit zowel je eigen creativiteit, als de trends en de technische ontwikkelingen binnen de voedingsindustrie.

Profiel :

Je hebt bij voorkeur een opleiding dieetkunde, voedingsleer, chemie of laborant genoten en combineert dit met een uitgesproken interesse voor voeding. Je voelt je niet alleen vertrouwd op de werkvloer in een productieomgeving, maar steekt ook zeer graag de handen uit de mouwen in het labo. Een groot deel van het takenpakket is praktijkgericht. Hier koppel je je sterke smaak- en geurvermogen aan een technisch inzicht qua ingrediŽnten, met het oog op de door de industrie opgelegde specificaties. Bovendien hou je er van om zeer nauwkeurig en ordelijk te werken.

Aanbod :

Voor deze uitdagende functie biedt Colac een competitieve verloning, aangevuld met een interessant pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende kmo waar iedereen er samen voor wil gaan. Daarbij krijg je de kans om met jouw zin voor initiatief en professionele inzet het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B