HIRED: Regio Manager Pleisters Oost- en West-Vlaanderen

company logo 1


Werkgever : Saint-Gobain Construction Products Belgium nv HIRE

Plaats tewerkstelling : regio Oost- en West-Vlaanderen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Saint-Gobain Construction Products Belgium nv in Kallo maakt deel uit van de internationale Saint-Gobain Groep en heeft een sterke reputatie in de bouwsector voor de niet-residentiŽle en residentiŽle markt. De Gyproc divisie (www.gyproc.be) is in BelgiŽ de onbetwiste marktleider in innovatieve gipssystemen op basis van gipsplaten en bouwpleisters.

Functie :

Om ons marktaandeel van bouwpleisters en toebehoren op peil te houden en te vergroten, sta je in voor de opvolging van onze belangrijke verdelers van Gyproc-materialen in Oost- en West-Vlaanderen. Ons dynamische klantenbestand is bij jou in goede handen en je prospecteert actief door nieuwe marktsegmenten aan te boren. Als Regio Manager bouw je een uitgebreid netwerk van waardevolle contacten uit en werk je nauw samen met de Gyproc demonstrateurs in bepleistering. Zo houd je steeds een vinger aan de pols. Daarbij bewaak je het algemene prijsbeleid en behaal je keer op keer de vooropgestelde kwantitatieve doelen. Om hierin te slagen neem je actief deel aan infoavonden, demonstraties en opleidingen van klanten en teken je steevast present op verdelersdagen en netwerkevents. Kortom, je tilt onze verkoopactiviteiten naar een hoger niveau met jouw feilloze commerciŽle neus voor zaken.

Profiel :

Je hebt, indien mogelijk, een hogere opleiding in de bouwkunde genoten. Indien je beschikt over relevante commerciŽle of praktijkervaring in de toepassing van bouwpleisters is dit zeker gelijkwaardig. Als extraverte en communicatieve persoon met zin voor initiatief voel je je perfect thuis in een B2B-omgeving. Zelfstandig en resultaatgericht werken gaat je hierbij prima af. Met je leidinggevende competenties slaag je er bovendien in om een team van demonstrateurs motiverend aan te sturen. Je bent vlot in de omgang en houdt ervan om te netwerken, contacten te leggen en mensen te overtuigen. Je beschikt over praktische kennis van het Frans. Bovendien koester je de ambitie om op termijn door te groeien naar een leidinggevende functie.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging met reŽle doorgroeimogelijkheden op korte termijn in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Je krijgt ruim de kans om je vele professionele talenten zelfstandig te ontplooien en initiatief te nemen. Je mag rekenen op een zeer degelijke opleiding waarbij alle informatie, expertise en support van je collegaís ter beschikking staan. In ruil voor jouw werklust krijg je een aantrekkelijk salarispakket met interessante extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B