HIRED: .NET Developer

company logo 1


Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Elke dag .NET-oplossingen ontwikkelen en opleveren voor ingewikkelde bedrijfsprocessen, dat is je langste leven. Daarbij besef je als geen ander dat onze inhouse ontwikkelde toepassingen (ERP, WMS, Ö) cruciaal zijn voor de goede werking van onze 9 geautomatiseerde vestigingen met een 500-tal eindgebruikers. Tegelijk draag je zo je steentje bij om een optimale service te bieden aan zoín 3.000 klanten. Je implementeert diverse projecten door gebruik te maken van de meest recente technologieŽn. Daarbij focus je vooral op de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke user interface. Bovendien maak je deel uit van een professioneel en gemotiveerd team dat continu slimme vernieuwingen introduceert. Daarbij kan je rekenen op de nodige begeleiding en ondersteuning tijdens je inwerkperiode zodat je jouw technische kennis verder kan aanscherpen.

Profiel :

In de .NET 4.5 wereld (C#) heb je al enkele jaren ervaring opgedaan. Daarnaast kan je prima overweg met HTML5, MVC, JQuery, CSS, WCF en WIF. Kennis van of interesse in Umbraco, NHibernate, Unit Testen, SQL Server 2008/2012 en Domain Driven Design is een pluspunt maar geen must. Belangrijker is dat je als teamspeler beseft dat een intensieve en hechte samenwerking aan de basis ligt van de beste resultaten. In een ploeg van zoín 20 gedreven IT-specialisten sta je goed je mannetje en kom je sociaal en leergierig uit de hoek. Voeg daar nog een sterke analytische geest en creatieve ideeŽn aan toe en je bent de ideale kandidaat om tal van uitdagende en veelzijdige projecten tot een goed einde te brengen!

Aanbod :

In dit alsmaar groeiende Belgische bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en opleidingen om je verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving hoort een marktconform loon, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B