HIRED: Operator - 3 ploegen

company logo 1


Werkgever : Orfit HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 60 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 97% zijn weg naar professionele eindgebruikers in een 80-tal landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht. Om het toegewijde team van medewerkers aan te vullen en de sterke groei mee te ondersteunen, zoeken zij een AANKOPER/ANALIST PRODUCTIE (M/V) voor de R&D-afdeling.

Functie :

Na een degelijke opleiding bedien je zelfstandig de volautomatische machines op de nabewerkingsafdeling. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en productlabeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

Profiel :

Orde en netheid draag je hoog in het vaandel, net zoals kwalitatief hoogstaand werk. In je denken en handelen ben je efficiŽnt en precies en zorg je voor een veilige werkaanpak. Dankzij je technische interesse schrikt het werken met hoogtechnologische CNC-machines je niet af. Verder ben je een vlotte teamspeler en ben je bereid om in een meerploegenregime (vroege-late-nacht) aan de slag te gaan.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen (o.a. hospitalisatieverzekering en pensioensparen) kan je rekenen op flink wat zelfstandigheid en afwisseling. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om mee te werken in een bedrijf dat wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B