HIRED: Commercieel Afgevaardigde Regio Oost-Vlaanderen

company logo 1


Werkgever : Legrand HIRED

Plaats tewerkstelling : Oost-Vlaanderen / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium (www.legrand.be), gevestigd in Diegem is koploper in elektrische en digitale installaties en netwerken voor de commerciŽle, industriŽle en residentiŽle markt. De consument kent het bedrijf onder de merken Legrand en BTicino voor o.a. schakelaars, batterijen, domotica, multimedianetwerken en beveiligingsapparatuur. Legrand Group Belgium is een filiaal van de Franse Legrand Group die wereldwijd 30 000 mensen tewerkstelt in meer dan 70 landen. De groep draagt duurzame groei en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Functie :

Dagdagelijks sta je als vertegenwoordiger van jouw regio garant voor een professionele, dynamische en proactieve begeleiding van de groothandel, zowel op het vlak van informatie, service als prijsbepaling. Via prospectie realiseer je ook omzetgroei en je investeert in duurzame relaties met installateurs. Je luistert naar hun wensen, pikt in op hun behoeften en biedt advies en oplossingen op maat. Om dit technisch in goede banen te leiden, krijg je uiteraard de nodige opleidingen en interne ondersteuning van de studie- en marketingdienst. Verder blijf je goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in je vak waardoor je de klant steeds met de juiste kennis van zaken bijstaat.

Profiel :

Als sales representative hou je van klantencontact en de commerciŽle uitdaging om steeds geknipte oplossingen aan de man te brengen. Interesse in de bouw en een projectmatige aanpak zijn essentieel om succesvol te groeien in deze functie. Je maakt van elke klant een erezaak waardoor ze jou al vlug als deskundig vertrouwenspersoon zien. Aan overtuigingskracht, gedrevenheid en professionalisme heb je alvast geen gebrek. Een hoger diploma is meegenomen en relevante werkervaring in een gelijkaardige omgeving is welkom, maar geen vereiste.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Legrand biedt zijn werknemers tevens een soepele structuur aan op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling en opleiding van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collegaís, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket (o.a. bedrijfswagen, home office, extralegale voordelen, ...).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B