HIRED: Verantwoordelijke Kookafdeling

company logo 1


Werkgever : Colac HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

COLAC bvba in Malle bij Antwerpen (www.colac.be) is een toonaangevende producent van ijspasta, ijspoeders, dessertsauzen en fruitbereidingen. Colac is een stevige, sterk groeiende BRC en IFS-gecertificeerde onderneming. Haar producten worden rechtstreeks aan de industrie verkocht en via gespecialiseerde distributie aan de ambachtelijke ijsbereider, horeca, catering en retail. Voor hun nieuwe fabriek in Beerse en om de groeiende activiteiten verder uit te bouwen zoekt Colac een dynamische en ervaren medewerk(st)er.

Functie :

Je staat in voor de operationele uitvoering van het kookproces op basis van reeds afgewogen grondstoffen en ingrediŽnten. Aan de hand van opgestelde recepturen zorg je voor een correcte bereiding van onze dessertsauzen en fruitbereidingen, zodat deze volledig klaar zijn om af te vullen. Dit alles doe je in de beste omstandigheden: net, veilig en ordelijk. Daarnaast waak je permanent over de kwaliteit van het proces en stuur je bij waar nodig. Ook de kritische controlepunten als temperatuur, suikergehalte en viscositeit hou je nauwlettend in de gaten. Verder communiceer je vlot met je collegaís zodat het kookproces in optimale omstandigheden verloopt.

Profiel :

Je hebt oog voor detail en werkt altijd nauwkeurig. Heb je een relevante opleiding (vb. kok, bakker of patissier) genoten en al werkervaring opgedaan? Beslist een pluspunt! Verder koppel je je uitgesproken interesse in bereidingen aan de drive om steeds mee te zoeken naar manieren om de productie verder te optimaliseren. Je bent bovendien in staat om fysiek iets zwaarder werk te verrichten daar dit eigen is aan de functie. Je vindt het prima om in een vroege of late shift te werken (de ene week van 6.00 tot 14.00 u., de andere week van 14.00 tot 22.00 u). Uiteraard ben je vrij tijdens het weekend.

Aanbod :

Voor deze uitdagende functie biedt Colac je een competitieve verloning en een interessant pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een stimulerende en ondernemende kmo-sfeer, waarin iedereen er samen voor wil gaan. Bij Colac krijg je verder de kans om met jouw zin voor initiatief en professionele inzet het verschil te maken.

>> solliciteer voor deze functie >> print



Telefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u



 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies




Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B