Hired: Polyvalente Communicatiemedewerk(st)er - Deeltijds

company logo 1


Werkgever : Katz nv HRED

Plaats tewerkstelling : Zoersel / Sector : HR

Bedrijfsomschrijving :

Katz nv in Zoersel is een professioneel, onafhankelijk selectiebureau en assessment center dat sinds 1994 zijn succes te danken heeft aan trouwe klanten en geweldige sollicitanten. Onze aanpak in een notendop? EfficiŽntie, resultaatgerichtheid en een probleemoplossende instelling. Dit vanuit de vaste overtuiging dat het onze taak is om op een eerlijke en open manier ieder individu te begeleiden. Om deze professionaliteit en kwaliteit te garanderen, staat een klein hecht team van betrokken en ervaren medewerkers elke dag paraat.

Functie :

Binnen ons team bied je deskundige support en leid je de interne en externe communicatie in goede banen. Op administratief vlak volg je lopende dossiers nauwgezet en feilloos op. Het spreekt vanzelf dat je daarvoor vaak in contact komt met klanten en sollicitanten. Bovendien werk je constant mee aan het optimaliseren van onze kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, als professional stel je alles in het werk om ons verder op een positieve manier in de markt te positioneren.

Profiel :

Als basis heb je een hogere opleiding (marketing, communicatiewetenschappen, TEW, psychologie,Ö) en uiteraard beschik je over de nodige bagage om proactief te werken. Dankzij je alertheid, nauwkeurige aanpak en kwaliteitsbewuste instelling ben jij de geknipte persoon voor deze job. Voeg daar teamwork en social skills aan toe en het plaatje is compleet!

Aanbod :

Je komt terecht in een ongedwongen en stimulerende sfeer waarbij je de kans krijgt om onze professionele dienstverlening verder uit te bouwen. Op je pad kom je sowieso afwisselende uitdagingen tegen in een sterk gemotiveerd team dat menselijke waarden hoog in het vaandel draagt. Als jij er bovendien steeds het beste van wil maken, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B