HIRED: Key Account Manager Radiotherapie - Nederland

company logo 1


Werkgever : Orfit Industries HIRED

Plaats tewerkstelling : Nederland / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries, gevestigd in Wijnegem (BelgiŽ)is wereldwijd actief met innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert thermoplastische kunststofplaten en toebehoren voor positionering en immobilisatie van patiŽnten bij radiotherapeutische behandelingen. Daarnaast worden producten van Orfit gebruikt als spalkmateriaal voor fysieke revalidatie en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt zijn weg naar professionele eindgebruikers in meer dan 100 landen.

Functie :

Bij bestaande en nieuwe klanten breng je het Orfit radiotherapiegamma positief onder de aandacht en zo verhoog je ook de naamsbekendheid van de producten in Nederland. Om de verkoop te stimuleren, onderhoud je rechtstreeks contact met moulage-technici, radiotherapeuten-oncologen, medische fysici en inkopers van ziekenhuizen. Door te luisteren naar de noden van alle mogelijke gebruikers vul je het marktpotentieel optimaal in en detecteer je nieuwe opportuniteiten die je vlot doorspeelt aan je collegaís van O&O en Product Management. Leads die je krijgt door deelname aan congressen en beurzen, via advertenties, mails, enz. volg je meteen persoonlijk op, ook op administratief vlak (prijsoffertes, rapporten en databasebeheer). Voortdurend verzamel je info over markttendensen, concurrenten en prijzen om Orfit zo competitief mogelijk in de markt te houden. Daarnaast sta je in voor productdemonstraties en -opleidingen bij de klanten. Kortom, alles wat je doet, is impliciet of expliciet afgestemd op ambitieuze commerciŽle doeleinden.

Profiel :

Op commercieel vlak ben je reeds enkele jaren actief in de medische sector en ervaring in radiotherapie is meegenomen, maar geen must. Je hebt een bachelor- of masterdiploma of hoger op zak en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een flinke dosis overtuigingskracht. Met een open en nieuwsgierige geest, een goede neus voor commerciŽle kansen en heel wat organisatietalent slaag je erin om zowel zelfstandig als in teamverband successen te boeken zonder de vastgestelde budgetten uit het oog te verliezen. Het spreekt vanzelf dat je jouw kennis van de markt zo goed mogelijk up-to-date houdt om vlot in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op flink wat zelfstandigheid en afwisseling. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B