HIRED: Technisch Product Specialist Radiotherapie - Nederland

company logo 1


Werkgever : Orfit Industries HIRED

Plaats tewerkstelling : Nederland / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries, gevestigd in Wijnegem (BelgiŽ)is wereldwijd actief met innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert thermoplastische kunststofplaten en toebehoren voor positionering en immobilisatie van patiŽnten bij radiotherapeutische behandelingen. Daarnaast worden producten van Orfit gebruikt als spalkmateriaal voor fysieke revalidatie en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt zijn weg naar professionele eindgebruikers in meer dan 100 landen.

Functie :

Bij moulage-technici, artsen en fysici in de radiotherapie in Nederland verhoog je de kennis over het Orfit productgamma en promoot je de vele voordelen. Dat doe je o.a. door opleidingen en demonstraties te geven van bestralingsmaskers en hardware voor patiŽntpositionering en -immobilisatie. Daarnaast bezorg je input uit de markt aan het O&O-team van Orfit. Tevens werk je mee aan de opmaak van handleidingen en gebruiksaanwijzingen voor de producten en scenarioís voor instructievideoís. Kortom, als expert bij uitstek maak jij klanten en prospecten wegwijs in het juiste en deskundige gebruik van onze producten. Ook je collegaís van sales en marketing kunnen rekenen op je support en knowhow. Met technische vragen zijn ze bij jou aan het juiste adres. Bovendien kom je innoverend uit de hoek door studie- en onderzoeksprojecten op te starten, deel te nemen aan beurzen en congressen, O&O-projecten op te volgen en feedback te verzamelen over nieuw geÔntroduceerde producten.

Profiel :

Een hogere academische opleiding combineer je met ervaring in klinische radiotherapie. Basiskennis van bestralingstechnieken en uitstekende productexpertise zijn een absolute must om goed te functioneren in deze job. Je bent vlot in de omgang, kan jezelf goed uitdrukken en bezit de capaciteit om informatie duidelijk over te brengen. Aan organisatietalent en commerciŽle feeling heb je geen gebrek en je houdt ervan om voortdurend initiatief te nemen. Op een zelfstandige manier pak je de zaken proactief aan, maar tegelijk bied je als teamspeler flink wat ondersteuning aan je collegaís.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op flink wat zelfstandigheid en afwisseling. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B