HIRED: Laborant(e)

company logo 1


Werkgever : Ecover HIRED

Plaats tewerkstelling : Malle / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Ecover, de veelvuldig bekroonde pionier in ecologische was- en reinigingsmiddelen, werd in 1979 in BelgiŽ opgericht. Eerlijk en open, met respect voor mens en milieu, staat Ecover voor een nieuwe manier van ondernemen die investeert in een leefbare toekomst. Met groeiend bedrijfseconomisch succes, want intussen vinden deze duurzame producten al hun weg naar huishoudens en bedrijven in meer dan 35 landen. Met de overname van het ijzersterke merk Method, een grote speler in de VS, heeft Ecover een extra troef in handen op het vlak van biologisch afbreekbare, organische en ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen.

Functie :

Op de afdeling R&D sta je zelfstandig in voor de uitvoering van specifieke chemische analyses, labomethodes en ecotox tests volgens gevalideerde procedures. Dat doe je om de efficiŽntie en het milieuprofiel van zowel het bestaande als het nieuwe productgamma voortdurend te monitoren. Op vraag van productontwikkelaars voer je vergelijkende tests uit met concurrentiŽle producten, check je de performantie en stabiliteit van de grondstoffen en voer je screenings uit op vlak van schuimend vermogen, oppervlakteactiviteit, giftigheid, parfumering en diamantprocedures. Oude(re) ťn nieuwe producten toets je keer op keer af met het Ecover-concept met het oog op continue verbetering. De resultaten verwerk je nauwgezet in duidelijke administratieve rapporten (30% van je tijd) en je houdt de grondstoffendatabank up-to-date. Verder beheer je alle testbenodigdheden, het labomateriaal en de grondstoffen op een verantwoorde, veilige en gezonde manier. Kortom, met jouw labo-expertise help je waar nodig!

Profiel :

Jouw hogere opleiding in chemie, laboratoriumtechnologie of exacte wetenschappen vul je aan met een uitgesproken voorkeur voor labowerk. Enige werkervaring in een soortgelijke omgeving is meegenomen. Uiteraard ben je thuis in gangbare labomethodes, technische basisprocedures en berekeningswijzen en statistieken. EfficiŽnt werken, zelf prioriteiten stellen en constante interesse en leergierigheid tonen voor een brede waaier van projecten is voor jou vanzelfsprekend. Daarbij kom je steevast assertief, resultaatgericht, kritisch en proactief uit de hoek. Vanuit een sterke betrokkenheid en met grote verantwoordelijkheidszin werk je jouw taken kwaliteitsbewust en gestructureerd af. Administratief werk schrikt je zeker niet af. Bovendien ben je vlot in de omgang en beheers je het Engels uitstekend.

Aanbod :

Je komt terecht in een dynamisch team met toffe collegaís en een ongedwongen, professionele en stimulerende sfeer. In de internationale context en toekomstgerichte activiteit van Ecover liggen er unieke groeikansen. Je mag rekenen op een interessant salaris, afgestemd op je ervaring en kennis, aangevuld met extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B