HIRED: Operationeel Verantwoordelijke (m/v)

company logo 1


Werkgever : Febelco / PDC HIRED

Plaats tewerkstelling : Sint-Niklaas / Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

De farmaceutische groothandel Febelco te Sint-Niklaas (www.febelco.be) is, met een omzet van meer dan 1,3 miljard euro en een permanente voorraad van 42.000 verschillende producten, de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Met de nieuwste informaticatechnologie realiseert Febelco vanuit negen vestigingen een marktaandeel van meer dan 60% in Vlaanderen en een belangrijke marktgroei in WalloniŽ. Febelco en zijn dochterondernemingen tellen momenteel meer dan 1.000 medewerkers. Pharma Distri Center (PDC) is een dochteronderneming van Febelco en werd in 1993 opgericht als logistieke partner voor de farmaceutische industrie. Vanuit de hoofdvestiging te Sint-Niklaas wordt de opslag van geneesmiddelen en het klaarmaken van bestellingen voor farmaceutische bedrijven georganiseerd. PDC heeft zich gespecialiseerd in de distributie van humane geneesmiddelen voor het Belgisch grondgebied en veterinaire geneesmiddelen in de Benelux.

Functie :

Je bent eindverantwoordelijk voor het volledige operationeel proces binnen de 3 vestigingen van Pharma Distri Center, nl. in Sint-Niklaas, Bornem en Zolder. Je zorgt dat de operationele activiteiten volgens de geldende procedures (GDP-vereisten) verlopen en stuurt meer dan 100 medewerkers in hun dagelijkse taken aan. Door een continue optimalisatie en drang naar efficiŽntie van de processen werk je mee aan het succes van Pharma Distri Center. Je verliest de kwaliteit en veiligheid van het werk nooit uit het oog en houdt steeds rekening met het commercieel beleid. Je rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Profiel :

Je hebt een master diploma (bij voorkeur handelsingenieur, industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur) en je hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Een pragmatische ingesteldheid kenmerken jouw aanpak. Je leidinggevende kwaliteiten liggen ingebed in een diplomatische fijngevoeligheid, waarin je je team enerzijds weet te motiveren en te enthousiasmeren, en anderzijds krachtdadig kan bijsturen indien nodig. Je hebt een scherp analytisch inzicht met een gezonde focus op kostenefficiŽntie. Als uitstekend communicator pik je nuttige informatie op en koppel je vlot heen en weer tussen klanten, medewerkers en de andere diensten van Pharma Distri Center. Samen met de andere directieleden zorg je ervoor dat Pharma Distri Center klaar is voor de toekomstige uitdagingen.

Aanbod :

Een degelijke begeleiding ligt aan de basis van jouw uitdaging. Verder kan je rekenen op veel verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voorwaarden en firmawagen is uiteraard inbegrepen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B