HIRED: Commercieel-administratief Verantwoordelijke

company logo 1


Werkgever : "Anoniem" HIRED

Plaats tewerkstelling : Waasland / Sector : algemene diensten

Bedrijfsomschrijving :

Een toonaangevend bedrijf in het Waasland.

Functie :

Als motiverende coach leid je de customer service afdeling elke dag in goede banen. De medewerkers op de dienst kunnen altijd op je rekenen voor begeleiding, advies en feedback. Een team aansturen en stimuleren om optimaal te presteren, is je langste leven. Daarnaast ben je hťt aanspreekpunt bij uitstek voor de andere afdelingen. Je helpt je collegaís snel en professioneel verder en verschaft duidelijke en up-to-date info. Ook externe klanten kunnen altijd bij jou terecht als interne key account manager. Verder ontferm je je autonoom en nauwgezet over een flinke brok administratie. Denk daarbij aan personeelsbeheer en maandelijkse facturatie. Kortom, je werkt dagelijks heel wat allround taken af die direct of indirect bijdragen aan de goede werking en het succes van het bedrijf.

Profiel :

Naast een hogere opleiding kan je minstens enkele jaren relevante werkervaring aantonen. Leidinggevend vaardigheden, voorliefde voor administratie en uitgesproken teamgeest zijn echte musts om er 100% tegenaan te gaan in deze functie. Dat doe je met een duidelijke visie, gestructureerde aanpak, veel mensenkennis en zin voor diplomatie. Je commerciŽle ingesteldheid en initiatiefrijke spirit steek je zeker niet onder stoelen of banken. Meer zelfs, je pakt de zaken proactief en pragmatisch aan zonder in te boeten aan structuur, accuratesse en discretie. De administratieve taken voer je met plezier uit op een nauwgezette en verantwoordelijke manier.

Aanbod :

Een degelijke begeleiding ligt aan de basis van jouw uitdaging. Verder kan je rekenen op veel verantwoordelijkheden en de kans om je professionele vaardigheden te optimaliseren in een zeer sterk groeiend bedrijf. Er wordt een aantrekkelijk loonpakket voorzien met diverse extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B