HIRED: Accountmanager Vlaanderen

company logo 1


Werkgever : Dru HIRED

Plaats tewerkstelling : Aartselaar / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

DRU Belgium (www.drufire.be) is in heel Europa een referentie in de ontwikkeling, productie en verkoop van gas- en sfeerhaarden en houtkachels. Met vestigingen in Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Groot-BrittaniŽ staat DRU synoniem voor ongeŽvenaarde kwaliteit: het resultaat van meer dan 260 jaar ervaring ťn een aanpak van continue vernieuwing en innovatie.

Functie :

Als commercieel uithangbord van onze mooie en kwaliteitsvolle verwarmingsproducten ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille (grossisten en installateurs) en ga je in Vlaanderen actief op zoek naar nieuwe commerciŽle mogelijkheden. Om onze reputatie duurzaam te versterken voor de toekomst onderhoud je als professionele gesprekspartner prima relaties en zorg je tevens voor een excellente opvolging. Onze afnemers hou je perfect op de hoogte van de recentste productontwikkelingen en verkoopondersteunende campagnes door ze regelmatig te bezoeken. Zo genereer je niet alleen extra omzet, maar zorg je ook voor loyale klantenbinding en maximale tevredenheid. Je maakt deel uit van de Sales-afdeling en je kan uiteraard rekenen op degelijke support van je collegaís van Customer Services.

Profiel :

Je hebt een hogere opleiding genoten en beschikt over de nodige commerciŽle ervaring. Gevoel voor techniek en affiniteit met ons productassortiment zijn een must. Je bent spontaan, komt vlot voor de dag en je onderhoudt probleemloos goede relaties met klanten. Dankzij je uitgesproken commerciŽle spirit en communicatieve vaardigheden ben je sterk in overtuigen en onderhandelen. Initiatief nemen en zelfstandig werken doe je als de beste, maar ook teamwerk spreekt je erg aan.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een snel groeiende organisatie met een informele werksfeer en fijne collegaís. Je krijgt ruim de gelegenheid om zelf je werk te organiseren, initiatief te nemen en jezelf professioneel te ontplooien. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket en diverse extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B