HIRED: Accountmanager regio Antwerpen/Limburg

company logo 1


Werkgever : Legrand Group Belgium HIRED

Plaats tewerkstelling : Antwerpen/Limburg / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Legrand Group Belgium est le leader des installations et réseaux électriques et numériques pour le marché commercial, industriel et résidentiel. Le public nous connaît par le biais des marques Legrand et BTicino, célèbres notamment dans les segments des interrupteurs, de la domotique, des réseaux multimédias et des appareils de sécurisation Implanté à Diegem, Legrand Group Belgium est une filiale du groupe français Legrand. Le groupe emploie 36 000 collaborateurs dans plus de 80 pays à travers le monde et réalise un chiffre d’affaires de 5 milliards d’euros. Le groupe attache une importance particulière à une croissance durable et à la responsabilité sociétale. Pour véhiculer ces valeurs de durabilité envers le marché, Legrand Group Belgium recherche un (h/f) Business Development Manager Efficacité énergétique dans le bâtime.

Functie :

In jouw regio zet je alles op alles om een vertrouwensrelatie op lange termijn uit te bouwen met groothandelaars en installateurs. Wanneer ze met vragen of problemen zitten, kunnen ze meteen bij jou terecht voor professioneel advies, degelijke info en oplossingen op maat. Steevast leg je daarbij de link met het innovatieve assortiment van Legrand Group. Voor de nodige technische support kan je intern uiteraard terugvallen op je collega’s van de studie- en marketingdienst. De omzetgroei en klanttevredenheid die je realiseert, is het resultaat van je servicegerichte aanpak, nauwgezette opvolging en scherpe prijsbepaling. Zowel trouwe klanten als prospecten trek je vlot over de streep en je luistert daarbij aandachtig naar hun wensen en behoeften om er perfect op in te spelen. Kortom, je bent een onmisbare schakel tussen ons bedrijf en de klant en staat in voor mooie verkoopresultaten.

Profiel :

Beschik je over een hoger diploma en relevante werkervaring, dan is dat mooi meegenomen, maar geen must. Je commerciële geest, resultaatgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn des te belangrijker, want die maken je tot een uitstekende verkoper. Je bezit de flair om klanten te overtuigen met je gedrevenheid, maar vooral ook met de deskundige, technisch onderbouwde service die je telkens opnieuw biedt. Contacten opbouwen en je netwerk uitbreiden, dat is helemaal jouw dada. Interesse in de bouw, een proactieve aanpak, een flinke dosis mensenkennis en communicatief talent zijn belangrijke eigenschappen om goede resultaten te boeken. Tegelijk houd je jouw kennis van de markt en nieuwe ontwikkelingen in de sector voortdurend up-to-date zodat je op termijn je ervaring kan toepassen op residentiële projecten.

Aanbod :

Een boeiende uitdaging in een organisatie met een ijzersterke merknaam en een zeer ruim assortiment. Legrand biedt zijn werknemers tevens een soepele structuur aan op mensenmaat en een bedrijfscultuur die de ontwikkeling en opleiding van medewerkers ondersteunt. Je kan rekenen op gemotiveerde collega’s, een stimulerende werkomgeving en een motiverend salarispakket (o.a. bedrijfswagen, home office, extralegale voordelen, ...).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B