HIRED: Accountant

company logo 1


Werkgever : Zeelandia HIRED

Plaats tewerkstelling : Wommelgem / Sector : Voeding

Bedrijfsomschrijving :

Située à Wommelgem, Zeelandia Belux (www.zeelandia.be) a été fondée en 1922 en vue de distribuer des matières premières aux boulangeries et aux pâtisseries. L’entreprise est leader du marché au Benelux et fait partie du prestigieux groupe international Zeelandia. Nous proposons à nos clients un vaste assortiment de 400 produits de qualité. Nous les soutenons également sur le plan technique, mais aussi dans le domaine du marketing et de la vente, en leur fournissant des conseils professionnels et en partageant notre savoir-faire avec eux. Nous mettons ainsi chaque boulanger en mesure d’offrir un excellent produit fini, un produit au goût de revenez-y!

Functie :

Als accountant ben je verantwoordelijk voor de algemene boekhouding: het voorraad-, klanten- en leveranciersbeheer en het verwerken van de inkomende facturen behoren tot je dagelijks takenpakket. Het thesauriebeheer wordt verricht met ISABEL 6. Uiteraard verwerk je de journaalposten en stel je de BTW-aangiften op. Daarnaast verzorg je de periodieke rapporteringen aan het management. Het voorbereiden van de jaarrekening en de fiscale aangifte vallen ook onder jouw bevoegdheid. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de verzekeringen en het wagenpark.

Profiel :

Naast een hogere opleiding accountancy heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, liefst in een KMO of een accountancybureau. Je werkt vlot met MS Excel en kennis van AS400 is een pluspunt. Je hebt een groot cijfermatig inzicht. Zelfstandig en nauwgezet werken is voor jou geen enkel probleem. Je hanteert steeds een systematische en gestructureerde aanpak voor het opstarten en opvolgen van de boekhoudkundige processen.

Aanbod :

Zeelandia België biedt je een stabiele functie aan, met een evenwichtige werk-leven balans. Je krijgt de kans te werken in een mensgericht bedrijf met een collegiale en professionele werksfeer. Je kan rekenen op een competitief salaris met extralegale voordelen en een degelijke begeleiding.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B