HIRED: Adjunct-vestigingsdirecteur (operationeel) vestiging Zolder

company logo 1Werkgever : Febelco HIRED

Plaats tewerkstelling : Zolder / Sector : Distributie

Bedrijfsomschrijving :

Febelco in Sint-Niklaas is de belangrijkste bevoorrader van zelfstandige apothekers in BelgiŽ. Vanuit zeven vestigingen creŽren meer dan 1000 enthousiaste medewerkers een marktaandeel van ruim 60% in Vlaanderen en een sterke groei in WalloniŽ. De farmaceutische groothandel focust op de juiste mensen in de juiste functies, maar Febelco investeert ook sterk in de modernste technologie op logistiek vlak. De dagelijkse uitdaging blijft om de permanente voorraad van ongeveer 43.000 verschillende producten op tijd op de juiste plek te krijgen. Uitstekende klantenservice staat daarbij continu centraal. Klinkt dat als een uitdaging waar jij aan wil meewerken? Febelco zoekt voor hun Centrale Diensten in Sint-Niklaas een (m/v) Interne Auditor.

Functie :

Alle operationele activiteiten in de distributiesite in Zolder worden door jou deskundig opgevolgd. Dat is een uitdaging van formaat, want onze vestiging is 20.000 m2 groot en zal op termijn 200 medewerkers te werk stellen die elke dag instaan voor de behandeling van circa 5.500 orders. Je coŲrdineert de workflow nauwgezet volgens de geldende procedures en stuurt het logistieke gebeuren gedreven aan, met de steun van het diensthoofd logistiek en de verantwoordelijken. De overkoepelende processen op de werkvloer leid je in goede banen, monitor je voortdurend en je grijpt in bij organisatorische veranderingen. Kwaliteit en veiligheid verlies je daarbij nooit uit het oog. Vanuit je drang naar efficiŽntie ga je continu op zoek naar mogelijkheden om te optimaliseren en te verbeteren, steeds in lijn met het commerciŽle beleid. Rapporteren doe je aan de vestigingsdirecteur.

Profiel :

Naast een masterdiploma als handelsingenieur, burgerlijk of industrieel ingenieur kan je ook enkele jaren relevante ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Eigenschappen die zeker niet mogen ontbreken, zijn een brede technische kennis, grote interesse in software en sterke leergierigheid om actief zaken uit te zoeken. Op elk moment slaag je erin om een duidelijk overzicht te bewaren en operationeel bij te sturen, zonder de details over het hoofd te zien. Een scherp analytisch inzicht, pragmatische en kostenbewuste instelling en groot verantwoordelijkheidsgevoel komen daarbij goed van pas. Organiseren en leiding geven gaan je prima af, mede dankzij je gevoel voor diplomatie en je motiverende en coachende skills. Als uitstekende communicator pik je nuttige info vlot en proactief op en onderhoud je goede contacten met leveranciers en collegaís. Een goede kennis van het Engels en basiskennis van Duits maken het plaatje compleet.

Aanbod :

In dit alsmaar groeiende Belgische bedrijf krijg je de nodige verantwoordelijkheden en ruimte om je via opleidingen verder te ontwikkelen, zowel op menselijk als technologisch vlak. Bij deze bijzonder boeiende functie in een stabiele en loyale werkomgeving hoort een marktconform loon, aangevuld met diverse extralegale voordelen (o.a. een firmawagen).

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B