HIRED: Product Specialist Physical Rehabilitation

company logo 1


Werkgever : Orfit HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 60 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiŽntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 97% zijn weg naar professionele eindgebruikers in een 80-tal landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de exportí in de wacht. Om het toegewijde team van medewerkers aan te vullen en de sterke groei mee te ondersteunen, zoeken zij een AANKOPER/ANALIST PRODUCTIE (M/V) voor de R&D-afdeling.

Functie :

Als expert in thermoplastische spalkmaterialen en toebehoren voor fysieke revalidatie ben jij het product technische aanspreekpunt bij uitstek voor onze distributeurs, eindklanten en interne medewerkers. Je organiseert wereldwijd trainingen, workshops en cursussen en geeft demonstraties om de eigenschappen en specificaties van onze producten zoveel mogelijk in de verf te zetten. Door deel te nemen aan internationale congressen en beurzen weet je wat er leeft op de markt en detecteer je vlot nieuwe productbehoeftes. Die speel je door aan je collegaís van Sales & Marketing en R&D, samen met de nodige technische input om ontwikkelingsprojecten vlot op te starten. Om de productkennis van onze doelgroepen efficiŽnt te verhogen, sta je tevens in voor de opmaak van gebruiksaanwijzingen, scenarioís voor begeleidingsvideoís en artikels voor vakliteratuur. Kortom, je doet ons klantenaantal groeien door je expertise optimaal te delen.

Profiel :

Als ergotherapeut, kinesitherapeut, orthopedisch instrumentenmaker of gelijkwaardig met minstens 5 jaar ervaring, ben je helemaal thuis in de wereld van de fysieke revalidatie en in het bijzonder vertrouwd met het gebruik van spalkmaterialen. Je houdt je vakkennis niet alleen 100% up-to-date, maar put er ook voldoening uit om je expertise wereldwijd te delen met anderen, als gezicht van onze firma. Demonstraties geven, workshops begeleiden en opleidingen organiseren doe je als geen ander. Daarnaast ben je vlot en geduldig in de omgang en beschik je over de gave om informatie duidelijk en correct over te brengen. Je gaat steeds proactief en kostenbewust te werk. Je kennis van het Nederlands en Engels is uitstekend. Noties van Frans en Duits zijn mooi meegenomen.

Aanbod :

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen kan je rekenen op een zeer degelijke opleiding, afwisselende uitdagingen en een grote portie zelfstandigheid. Je komt terecht in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt de unieke kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B