HIRED: Accountmanager Plaatmaterialen regio Limburg - Kempen bij Cypers

company logo 1


Werkgever : Cypers NV HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Cypers NV in Wijnegem (www.cypers.be) is al meer dan 90 jaar een toonaangevend verdeler van plaatmateriaal van de bovenste plank! Onze klanten zijn voornamelijk schrijnwerkers, meubelmakers, interieurinrichters, keukenbouwers, enz. Via een uitstekend partnership met buitenlandse leveranciers en een uitgebreide knowhow zijn we uitgegroeid tot een gezonde speler in de markt.

Functie :

Ons productgamma breng je in de regio Antwerpen en Limburg professioneel aan de man, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Met je uitgesproken neus voor zaken en je commercieel inzicht kom je overtuigend over en je zet de voordelen van ons assortiment aantrekkelijk in de verf. In jouw service zijn degelijk advies en nauwe opvolging sowieso inbegrepen en voor specifieke of grote projecten stel je gepaste offertes op. Daarvoor kan je uiteraard rekenen op de administratieve support van onze commerciŽle binnendienst. Om de verkoop op lange termijn naar een hoger niveau te tillen, investeer je bewust in de uitbouw van kwaliteitsvolle relaties met klanten en leveranciers. Verder houd je jouw kennis van de markt up-to-date en je zet je marketingskills optimaal in door actief mee te werken aan de ontwikkeling van nieuwe promoties, presentaties, enz.

Profiel :

Aan commerciŽle know-how heb je absoluut geen gebrek en je legt je oor steeds aandachtig te luisteren bij klanten om vervolgens perfect in te spelen op hun wensen en behoeften. Enkele jaren ervaring als vertegenwoordiger is belangrijk om successen te boeken. Telkens opnieuw slaag je er met je proactieve aanpak en strakke opvolging in om de concurrentie een stapje voor te blijven. Je bent een echte relatiebouwer die de producten (op termijn) door en door kent en die houdt van onderhandelen en zelfstandig werken. Uiteraard ben je vlot in de omgang, communicatief en vertrouwd met MS Office.

Aanbod :

Zeer uitgebreide interne en externe opleidingen worden sowieso voorzien om je helemaal paraat te krijgen en slagvaardig te houden. Daarnaast krijg je flink wat verantwoordelijkheid en ademruimte om de toekomst van ons stabiel en gezond bedrijf mee vorm te geven. Je inspanningen worden beloond met een zeer aantrekkelijk verloningspakket, inclusief bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B