HIRED: Product Specialist Radiation Oncology

company logo 1


Werkgever : Orfit HIRED

Plaats tewerkstelling : Wijnegem / Sector : Industrie

Bedrijfsomschrijving :

Orfit Industries nv (www.orfit.com), gevestigd in Wijnegem, is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is en 60 personen tewerkstelt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige medische hulpmiddelen in de vorm van thermoplastische kunststofplaten en toebehoren. De producten worden gebruikt als spalkmateriaal voor fysische revalidatie, voor patiëntimmobilisatie in radiotherapeutische behandelingen en in de orthopedische industrie. Het ruime productgamma vindt voor 97% zijn weg naar professionele eindgebruikers in een 80-tal landen. In 2011 sleepte het bedrijf de award voor 'Leeuw van de export’ in de wacht. Om het toegewijde team van medewerkers aan te vullen en de sterke groei mee te ondersteunen, zoeken zij een AANKOPER/ANALIST PRODUCTIE (M/V) voor de R&D-afdeling.

Functie :

Hoe beter onze producten worden gebruikt, hoe beter patiënten behandeld kunnen worden! Net als Orfit hecht jij dan ook ontzettend veel belang aan de opleiding en training van de verdelers en eindklanten van onze producten. De instructievideo’s en handleidingen die jij mee ontwikkelt, spelen daarin een sleutelrol. Je gebruikt ze in de opleidingen die je geeft aan verdelers, in ziekenhuizen of tijdens demonstraties op beurzen over heel de wereld. Zo’n 30% van je werkweek, ben je aan de slag in het buitenland. Wanneer je geen klantenbezoeken aflegt, werk je op kantoor in onze hoofdzetel in Wijnegem. Maar even goed, beantwoord je de product-technische vragen van onze medewerkers of klanten via telefoon of mail. De feedback die je van onze klanten over onze producten krijgt, koppel je dan weer terug naar onze R&D-afdeling. Indien je tevens graag artikels schrijft voor vakliteratuur is dit mooi meegenomen.

Profiel :

Je hebt bij voorkeur een master opleiding (Bio-, handels of industrieel ingenieur, biomedische wetenschappen, medische fysica) of de nodige relevante ervaring in de radiotherapie opgedaan. Jij bent de spil tussen onze producten en onze verdelers en klanten. Dat vergt uitstekende organisatorische en communicatieve skills, ook in het Engels. Of het nu om een presentatie voor een volle zaal of een e-mail naar één persoon gaat, je communiceert steeds duidelijk, helder en volledig. Je bent nieuwsgierig, organisatorisch zeer sterk en je staat open voor andere culturen.

Aanbod :

Voor deze uitdagende functie kan je naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en bijkomende extralegale voordelen ook rekenen op een zeer grondige begeleiding en uitgebreide opleiding. Bovendien zijn de uitdagingen gevarieerd, en beschik je over een grote portie zelfstandigheid. Je gaat aan de slag in een motiverende, internationale en hoogtechnologische omgeving met een familiale werksfeer. Je krijgt een unieke kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van producten en een dienstverlening die wereldwijd een impact heeft op de levenskwaliteit van mensen.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
• maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
• vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
Financiële vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B