HIRED: Boekhoud(st)er deeltijds

company logo 1


Werkgever : Katz HIRED

Plaats tewerkstelling : Brecht / Sector : accountancy en fiscaliteit

Bedrijfsomschrijving :

Katz nv in Zoersel is een professioneel, onafhankelijk assessment en recruitmentcenter dat sinds 1994 zijn succes te danken heeft aan trouwe klanten en geweldige sollicitanten. Onze aanpak in een notendop? EfficiŽntie, resultaatgerichtheid en een probleemoplossende instelling. Dit vanuit de vaste overtuiging dat het onze taak is om op een eerlijke en open manier ieder individu te begeleiden. Om deze professionaliteit en kwaliteit te garanderen, staat een klein hecht team van betrokken en ervaren medewerkers elke dag paraat. Daar we graag mensen opleiden voor de toekomst is er altijd plaats voor een (m/v) enthousiaste en gemotiveerde: jobstudent(e)

Functie :

Voor een brede waaier van KMO-klanten actief in de bouwsector, kleinhandel en dienstensector verwerk je als accountant zelfstandig alle boekhoudkundige stukken. Je stelt btw-aangiftes op, bereidt tussentijdse resultaten en afsluitingen voor en staat in voor de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting. Verder verleen je support bij de opmaak van jaarrekeningen en je behartigt dagelijks heel wat administratieve taken. De klanten sta je professioneel en correct te woord, zowel aan de telefoon als in persoon. Kortom, met je nauwgezette aanpak en financiŽle vakkennis ontpop je jezelf tot deskundige specialist.

Profiel :

Je bachelor opleiding in accountancy en fiscaliteit of finance, vulde je alvast aan met enkele jaren werkervaring.. Goede kennis van MS Office is belangrijk en ervaring met Kluwer of Expert/M is mooi meegenomen. Bovenal ben je een aangename en stressbestendige werkkracht die steeds accuraat en efficiŽnt te werk gaat om deadlines te halen. Een stevige portie leergierigheid en teamspirit is belangrijk, maar je houdt er net zo goed van om zelfstandig te werken. Je denkt resultaatgericht mee met de klant.

Aanbod :

In het moderne en gezellige kantoor van het familiebedrijf krijg je een uitdagende functie vol afwisseling toebedeeld waarbij je flink wat verantwoordelijkheid kan opnemen zonder dat dit ten koste gaat van je work/life balance. Je werkt namelijk volgens een deeltijds regime (26 of 32 uur/week). Bovendien kan je rekenen op een mooi salarispakket en aangename collegaís.

>> solliciteer voor deze functie >> printTelefonisch bereikbaar:
ē maandag tot donderdag doorlopend van 08:00u tot 17:00u
ē vrijdag van 08:00u tot 12:00u 

>> toon alle vacatures

Administratieve functies
Technische vacatures
FinanciŽle vacatures
Logistieke functies
Sales & Marketing functies
Bij Katz in de wervingsreserve, het is een comfortabel gevoel. Bezorg ons je CV en buiten de traditionele persoonsgegevens vragen we je te omschrijven wat je zoekt in je nieuwe job, wat je graag zou hebben, wat je absoluut niet wil, ... misschien is je ideale job dichterbij dan je denkt!

>> spontane sollicitatie

>> rechten van de kandidaten

 

VACATURES

Alle vacatures
Administratief
Technisch
Financieel
Logistiek
Sales & Marketing

RECRUITMENT

Spontane sollicitatie

ASSESSMENT


 

HR-FEEDBACK


 

BIOGRAFIE


 

CONTACT

Katz nv
Handelslei 193 - 2980 Zoersel
T. 03/384 33 16
BE 0452 776 006
katz@katz.be

Katz on Facebook Linked In profile Katz on Twitter Katz on Google+ Katz on Pinterest
Erkend wervings- en selectiebureau VG.323/B